U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa što ga ne jedeš kod Vikipedije nego kod Cice sarajke
Pa taj clanak na wikipediji sam mogao i ja napisati. A nas burek i onaj beogradski su nebo i zemlja.
Jebo vas burek jedite svinjetinu.
Gde je najbolji burek u Beogradu?
Код неког Шиптара вероватно.
Код Трпковића.
trpko trpko
Курац је само с пичком. Велики прасак није створио бурека и Стеву, него Адама и твоју кеву.
Једна од највећих заблуда је да је бурек само с месом. Скоро је то неко објашњавао у неким новинама да није тачно.
Da nije mozda kurir u pitanju?
Није курир, у питању је неки недељник. Све је објашњено са научне стране и разни стручњаци су дали мишљење на ту тему. Општи закључак је био да бурек са месом није једина врста бурека.
Курац је само с пичком. Велики прасак није створио бурека и Стеву, него Адама и твоју кеву.
AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
LOCK JEBENI!
Pričati da je burek s mesom jedini burek je isto kao i govoriti da je Isus Hrist jedini i uvek u pravu.
burek sa chirom
pričati da je burek s mesom i samo s mesom je isto kao i govoriti da je torta samo sa nekim određenim sastojkom (recimo orasima), a za svaku drugu treba smišljati poseban naziv koji ne sme da uključuje nastavak - torta, sve drugo su neka druga jela koja nisu torta. Dobošnica... Voćnica.. Jafa trorednica. Musaka od banana i keksa.
Krempiruša (ovo poslednje bi i moglo nekako).
....
Pričati da je burek s mesom jedini burek je isto kao i govoriti da je auto samo golf2. Ostalo su neki drugi predmeti koji nisu automobili.
...
boske's logic - mega fail..
čak zaključo
Pa za međede to i dalje jeste najbolji auto, oni bolje videli nisu lolo
Kako srbijanac prevodi engelsku reč pie ?
Pa burek.
Pre neki dan ja u Beogradu i u pekari hoću da uzmem pitu sa višnjama
Kaže meni prodavačica - Nije to pita to je burek mrš u bosnu medjede.. PITA NE POSTOJI PITA NIJE REČ!
Moj drug, autor Mali Sale, rek'o jednom liku izBosne koji studira ovde u Kragujevcu da je burek sa sirom. Amfiteatrom se zaorilo međedovo JEDI GOVNA!!1
Какав сам јутрос бурек са сиром јео, па људи моји то нема ни у босни
glavata bosanka sa faxa mi je jos pre rekla da je sve njoj pita,da su bureci turski i da mrzi turke.ona je iz neke pripizdine.glavata je i dere se dok prica.