Бурек, пита и босанчероси ŠIZENIJE

1. Pa što ga ne jedeš kod Vikipedije nego kod Cice sarajke

2. Pa taj clanak na wikipediji sam mogao i ja napisati. A nas burek i onaj beogradski su nebo i zemlja.

3. Jebo vas burek jedite svinjetinu.

4. Gde je najbolji burek u Beogradu?

5. Код неког Шиптара вероватно.

6. Код Трпковића.

7. Курац је само с пичком. Велики прасак није створио бурека и Стеву, него Адама и твоју кеву.

8. YouCantHandleTheTruћ

Једна од највећих заблуда је да је бурек само с месом. Скоро је то неко објашњавао у неким новинама да није тачно.

Da nije mozda kurir u pitanju?

9. Није курир, у питању је неки недељник. Све је објашњено са научне стране и разни стручњаци су дали мишљење на ту тему. Општи закључак је био да бурек са месом није једина врста бурека.

10. Луди Чак
    Курац је само с пичком. Велики прасак није створио бурека и Стеву, него Адама и твоју кеву.

AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    LOCK JEBENI!

11. Pričati da je burek s mesom jedini burek je isto kao i govoriti da je Isus Hrist jedini i uvek u pravu.

12. pričati da je burek s mesom i samo s mesom je isto kao i govoriti da je torta samo sa nekim određenim sastojkom (recimo orasima), a za svaku drugu treba smišljati poseban naziv koji ne sme da uključuje nastavak - torta, sve drugo su neka druga jela koja nisu torta. Dobošnica... Voćnica.. Jafa trorednica. Musaka od banana i keksa.
    Krempiruša (ovo poslednje bi i moglo nekako).
    ....

Pričati da je burek s mesom jedini burek je isto kao i govoriti da je auto samo golf2. Ostalo su neki drugi predmeti koji nisu automobili.

...
    boske's logic - mega fail..

13. govoriti da je auto samo golf2

Pa za međede to i dalje jeste najbolji auto, oni bolje videli nisu lolo

14. Kako srbijanac prevodi engelsku reč pie ?
    Pa burek.

Pre neki dan ja u Beogradu i u pekari hoću da uzmem pitu sa višnjama
    Kaže meni prodavačica - Nije to pita to je burek mrš u bosnu medjede.. PITA NE POSTOJI PITA NIJE REČ!

15. Moj drug, autor Mali Sale, rek'o jednom liku izBosne koji studira ovde u Kragujevcu da je burek sa sirom. Amfiteatrom se zaorilo međedovo JEDI GOVNA!!1

16. Какав сам јутрос бурек са сиром јео, па људи моји то нема ни у босни

17. glavata bosanka sa faxa mi je jos pre rekla da je sve njoj pita,da su bureci turski i da mrzi turke.ona je iz neke pripizdine.glavata je i dere se dok prica.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.