Molim moda koji vidi ovo da mi obriše sve defke i lupi trajni ban, ja neću da bivstvujem na ovom govnetu od sajta sa ovim vonabi duhovitim polutrol moronima. Podudlajte mi karsona svi, jebali vas vaši odvratni pokušaji duhovitosti i ove ove retardirane teme i sve u kurac, muka mi je od vas idiota.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Evo vam teme pa ovde ozbiljno serite a ostavite temu za prepucavanja na miru.
AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Al' fazon ''ovde serite'', na temi za navijačka prepucavanja nema mesta sranjima. Lol
е баш нећу
http://www.dodaj.rs/f/12/ir/3WmMc2Gl/screenshot30.png
Lolata!
хахаххахах врх
Neki mod stavio tacku u naslov lololo
ХАААААААААААААААХАХАХХАХ
Kako smijesno.
Stevan je možda popodnevni čmar ali ti si onaj najgori čmar Rasni. Onaj jutarnji čmar stvrdnuti.
a ko je vecernji cmar?xd
Večernji čmarovi su oni mekani čmarovi ali ne znam ko bi oni bili
kobionibili! kolibri sa glavom kobile
Koje je ovo govno od sajtoa. Koja ste vi govna u stvari.
асоцијативна веза чмар-говно-еурокрем ме је подстакла да једем еурокрема и крува
Molim moda koji vidi ovo da mi obriše sve defke i lupi trajni ban, ja neću da bivstvujem na ovom govnetu od sajta sa ovim vonabi duhovitim polutrol moronima. Podudlajte mi karsona svi, jebali vas vaši odvratni pokušaji duhovitosti i ove ove retardirane teme i sve u kurac, muka mi je od vas idiota.
haha retard!