Predlog: Trajno banovanje Mickey Savagea
  • celt

Stavljam na glasanje do sutra predlog da se dotični autor banuje trajno zarad poboljšanja opšteg stanja vukajlije. Po predlogu mickey savagea.

Diskusija:
    http://vukajlija.com/forum/teme/60236-da-li-svaki-ljudski-zivot-vredi-podjednako?strana=1#post_2705556

http://vukajlija.com/forum/teme/60236-da-li-svaki-ljudski-zivot-vredi-podjednako?strana=4#post_2705667

Pisati samo za ili protiv.

(Amandman - ukoliko se izglasa za, i napravi ovaj presedan, moći će u buduće autori da predlažu i ostale ljude za banovanje na glasanje)

• Марко 

Ипак ћу рећи против иако је говнурда од човека.

Банујте трајно Расног уместо њега.

• Бохор

Ипак ћу рећи против иако је говнурда од човека.

Банујте трајно Расног уместо њега.

Edit: Ni Rasnom ne moraš ako nećeš.

• Роки Билбао™

Bolje banujte razne rasne, vejvove i ostalu gamad nego njega, on bar ne ubija u pojam ko oni.

• PuppetMaster

Ja bi dao autorima da izglasaju to

• dusan1001

Bolje banujte razne rasne, vejvove i ostalu gamad nego njega, on bar ne ubija u pojam ko oni.

• celt

imate amandman uz ovaj predlog.

• Puzzle-Fox

Celte, ovo je sos radio prije godinu dana za mene.
    Kasniš mnogo brate a i trula je fora sama po sebi, doduše za razliku od sosa, ti ne umiješ da je predstaviš kao dobru jebi ga.

Bez uvrede ali ne treba ti ovo.

• celt

jedi govna

• Стеван

који сте смарачи... поента је да научи лекцију, на релативно безболан начин

celt

imate amandman uz ovaj predlog.

хахахахах, то

• celt

@clannad

ti poentu ovoga ne bi video ni da te udari kurcem u čelo

• Puzzle-Fox

Mickey savage, banovaću te trajno, pošto sam mišljenja da ne doprinosiš vukajliji. Ovo imam svo pravo da uradim, pošto sam moderator, i mislim da će učiniti vukajliju boljom.

Jel ok?

A ti si silno doprinio sa ovom temom ne pitaj.
    Možda su ti samo avangardne fore pa ne kapiram ali ipak više vjerujem u to da su samo želja da privučeš pažnju na sebe jer nemaš drugi mehanizam.

U kurac više sa ovim proseravanjima.
    Banujete nas za spem, vrijeđanje i bilo šta što nije lizanje jutarnjeg čmara a vamo radite sve to na kvadrat. Naročito ti u zadnje vrijeme.

• Бохор

celte. Proviron ne može da nauči lekciju pa da ga jebemo svi redom ovde. Dobar je momak ali će smarati, daviti i nametati ljudima svoje mišljenje dok ne umre sam pošto će deca da ga ostave već sa 14 godina. Bar 3 medicinske sestre će da izvrše samoubistvo u staračkom domu gde on bude bio da bi njegov život imao smisla.

• PuppetMaster

Ne kapiram. Sta to on kao treba da nauci?

• krupovrbaski zmaj

ne bih samo njega banovao
    mada ne zobg ovoga da se banuje, nego jer tuši modom i ribama koje su hribrid hulk hogana i švarcija

• Бохор

Papete otvorio je neku temu koliko sam ja skapirao de deli mišljenje Hitlera pa sad celt oće da ga ubije njegovim oružjem. Ne Hitlera da ubije nego Prova.

• Puzzle-Fox

Ne kapiram. Sta to on kao treba da nauci?

Treba da nauči da ne treba da piše ništa na sajtu što smeta izvjesnim kompleksašima (edit: zapravo ne smeta im, nego ono da ispadnu liberalisti jer je to danas moderno) iako je to upakovano na satiričan način, da izgleda kako mi ođe sad odlučujemo o njegovoj sudbini jer on na onoj temi smatra da društvo ima pravo odlučivati o životu i smrti pojedinaca.