Predlog: Trajno banovanje Mickey Savagea

1. Ili ovo što Pazl kaže axaxaxaxaxax

2. Ovo pazlovo mi je realnije.
    e pa onda celt-e, sranje ti je predlog.

3. žajka, tufera, rasnog i te kurce banovati
    ako je doprinos sajtu kriterijum

4. Чекај, Пазле, ти се сад противиш овоме, а подржаваш предлог да Веља Илић, Аца Шапић и нека моделсица одлучују о томе коме треба дати паре за лечење, а коме не?

5. Koi je retard ovaj celt!

6. Nemoj brate sa mnom da se napušavaš, crijeva ću ti ispomjerati. Trebao bi biti svjestan toga.

Jedini od vas modova koji je imao smisao za ovakav humor je sos (možda bi i ciklon mogao i eventualno Smare) a ti se samo na silu trudiš da ispadneš neko mudo ođe iako si obični libtard.

EDIT:

Чекај, Пазле, ти се сад противиш овоме, а подржаваш предлог да Веља Илић, Аца Шапић и нека моделсица одлучују о томе коме треба дати паре за лечење, а коме не?

Boli me kurac za vaše političare.

7. Polako ljudi, samobanovaće se celt...

8. ti si retard

Vrati se u špajz iz kojeg si pobjegao kursadžijo.

9. jebi se papete, ubih se skrolujući

10. Vrati se u špajz iz kojeg si pobjegao kursadžijo.

dukatlijo

11. protiv
    takođe, da dodam, da si jedan veliki degenerik. bolje bi ti bilo da jebeš ženu nego što se praviš pametan i što širiš negativnu energiju po forumu. jašta.

12. zmaje, obrisao je kelt djokovica. Kelte antisrbine!

13. Boli me kurac za vaše političare.

Противиш се ономе, за шта си се тако жустро залагао на оној теми. Можеш ти сад до сутра да покушаваш да се сакријеш иза називања људи либтардима, али управо си испао недоследан и глуп, пошто ти је одговор на моје питање "боли ме курац за ваше политичаре". Покушај убудуће да сагледаш ширу слику.

14. Džaba pokušavaš nedostatak oštrine da nadomjestiš pokušajem da ispadne kao da sam nedostojan da se napušavam sa tobom.
    Mnogo si jadan brate. Najjadniji među modovima a to je jako teško biti ako imamo u vidu da je urrad skripta.

15. ma oko ovoga se lažem sa provironom
    bolje od tih para napraviti nekoj sirotinji kuću, jer uči i živi i nemogućim uslovima nego davati pare na liječenje leukemije i drugih neizlječivih bolesti
    samo se produažava agonija pacijenta i njegove porodice, znam koliko je bilo gadno kada je moj deda umro od raka. mi kao društvo raspolažemo malim resursima i trebamo ih pametno raspodijeliti. mišljenja sam da je bolje stipendirati dobrog studenta nego davati pare na liječenje koje će nekome produžiti život za 1g, život vucanja po bolničkim krevetima.
    ja sam za to da se pobanuju svi smarači, da ih stavimo na glasanje.

16. Противиш се ономе, за шта си се тако жустро залагао на оној теми. Можеш ти сад до сутра да покушаваш да се сакријеш иза називања људа либтардима, али управо си испао недоследан и глуп, пошто ти је одговор на моје питање "боли ме курац за ваше политичаре". Покушај убудуће да сагледаш ширу слику.

Stevane, bilo mi je muka da ti odgovaram ali dobro, udostojiću te svog odgovora.
    Ja, nijesam nijednom rekao da neko ministarstvo treba da odlučuje kome prvom dati novčanu pomoć za liječenje u inostranstvu jer to kao prvo i nije na državi. Ne vidim da iđe u zakonu stoji da je država dužna da ti plaća operacije u SAD, već samo intervencije koje obavljaš u državnim ustanovama (i to ne sve!), tako da u ovom slučaju nipošto nijesam ispao glup niti nedoslijedan. Da li provirionu treba liječenje u inostranstvu ili možda bolje reći na Vukajliji? Sumnjam.
    Praviš potpuno nepotrebne digresije.

17. vecina autora
    http://i.imgur.com/pff5CW0.gif
    dok cita svoje postove na forumu

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.