Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Podsetio me Dioklecijan.
Kako se igra ova igra? :)))
moj Dože..(i Predražinjo:-)) kad cvijet raširi latice,momentalo postaješ i Mirko i Slavko i Tihi i Prle...:-)
Cvijet je danas ko popišan. :(
:-(..zašto?
Dio, evo ja ću da budem Prle Trsitelj :)))
Takav mu dan. Popišan. ;))
A dobro, muškatlice, brže ćeš da porasteš tako "zalivena" :)))
Haha. Ima neke istine u tome. :))
Ja poslednja!
Dolsa muskatli da odpisam dan :)))))
Zdravo, Jano! Hvala.
Juče sam žurila i ne čestitah ti što si poslednja!
Evo, sad: čestitam! ;))
Hhvala Ruzo moja (posto mi je komplikovan tvoj nik sad te zovem ruza-ja svima dajem cudne nadimke)
:))))
Ubedjivace te da je to zato sto dajem modovima ali ne veruj stoki lazu :)))))
Браво Јано!
И ја сан сигуран да лажу модови да им дајеш.
hahhahahahhhahahahahahhahhaahhahahhahaha linjavi tigru ubijas me :))))
Lazu modovi majkemi evo nosim gvozdene gace... :)))
dzubrad lazljiva sve cu ih pobiti.
Ma, bole te brige za to šta pričaju zavidni ljudi! :)
Važno da je da ti znaš kome šta daješ! :))
Aha, da vidimo koliko vas je danas na časovima...Dobro je ne fali mnogo, znači nije pandemija...
Sa ovih časova ni pandemija nas ne otera! :)
Pa kad je razredni otporan na svinjski grip, ima i učenici da budu takvi!!!S kim si takav si!!!
Ja dosla da se javim i da kazem da sam poslednja
de su sad svi da zakljucaju temu :))))))))))))))))
Možda "naplaćuju" nekoj novoj pobednici?