Nova verzija

1. Крајслера нашамарати.

2. uvedi stariju gospođu u lift

3. @YeahBatch pričaš o forumu?

4. Да, сад ћу да принтскринујем.

5. Da se obriše svaka odabrana koju je mod odabrao sam sebi.
    EDIT: A za svako sledeće odabiranje te vrste da se razmoduje dotični.

6. Ево, док си још ту Кајзене, једна ситница коју сам предлагао прошле године:

http://vukajlija.com/forum/teme/51628-predlog-promeniti-ovo-cekanje-24-sata-od-napisane-definicije-da-bi-ponovo-im-o-pravo-da-pises#post_2346355

Ако је изводљиво да се промени ограничење са 24 сата од последње дефке на ограничење од 0-24. Конташ?

7. KBO!
    Da se obriše svaka odabrana koju je mod odabrao sam sebi.

Ово би било поштено.

8. Da se spusti broj odabranih za pisanje na četu u boji na 9 odabranih.

9. Ово. Не види се цео снимак. Кад се окрене телефон вертикално, онда је одсечен на пола.
    http://i.imgur.com/Bt4bkyq.png

10. Ово ти је нека реклама, претпостављам. То мош одма да фикнеш пошто људи углавном немају инсталиран флеш плејер на телефонима јер није баш приступачан (не може да се скине са гугл плеја), а и ради само на мозили и делфин браузеру. Ја кад идем преко хрома не видим ово јер нема флеш плејер.
    http://i.imgur.com/m9LIRYb.png

11. Uglavnom nisam upratio sta je sve rečeno na temi, jer sam s telefona i koliko sam vidio većini je problem sto su slike i videji lose formtirani, tj na pola su prejeceni kad se gledaju...

I posjeta groblju da se omogući nama običnim smrtnicima. Da zabranis Maloj Vidri posjetu temi "moram nekom da se izjadam", da mi se odabere nešto i da se ja umodujem...

12. Ово за мобилни што рече Јебач, и ВејвРајдер и ја. То да се реши, скроз је скењано. Све је исечено.

13. Још само да се врати листа најновијих дефиниција у горњем десном углу паралелно са знаком Вукајлије и то је то.

14. ЕКТИМ
    Још само да се врати листа најновијих дефиниција у горњем десном углу паралелно са знаком Вукајлије и то је то.

+1

15. ЕКТИМ

Још само да се врати листа најновијих дефиниција у горњем десном углу паралелно са знаком Вукајлије и то је то.

Е то! То је најприоритетније тренутно.

16. Е знате шта би било лепо.
    Да на чету са стране тамо где стоји радио који не ради буде као један простор уоквирен у коме ће се аутоматски појављивати нове дефиниције, без рифрешовања странице као што излазе поруке.

17. Pa imate najnovije kad uđete u odabrane sa strane, desno, sasvim pregledno. Al ste dosadni jebo vas lebac.

18. Kajzene, stavi za telefon kod 'sledeca' dugmic koji otvara mini prozor u koi treba da se ukuca broj zeljene stranice, kad vec ne mogu da stanu. I nedje obavjesenje koliko stranica ima.

19. možda je već primećeno, za svaki slučaj da napomenem: kada kliknem na ime definicije u listi odabranih, ne vodi me na stranicu sa tom definicijom. tj, ovo za neke radi za neke ne.

edit: sa kompa

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.