U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ОПЦИЈА ЗА ВРАЋАЊЕ НА ПОСЛЕДЊИ ПОСТ КОЈИ СИ НАПИСАО НА ТЕМИ НА ФОРУМУ.
превише смара да се листа неколико или неколико десетина страница.
Срета-Штета
Па Митке, свеједно се већином знало ко је шта одабрао.
Bila je otvorena tema pogađanja, uglavnom pojma niste imali :)
Нисам био ту. Углавном, кад сам проводио више времена овде и више читао и пратио шта ко коментарише, већином сам знао и да проценим ко је шта одабрао.
Umoduj Slavicu. Ona ništa ne kaže i mi joj kažemo ti si drvo.
E ovako, posto je gazda vec uveliko sredio sajt sa nasim predlozima, ja predlazem da se vrate ktitori. Taman ce imati i neke dobiti od toga sto je uradio. Slepi retard i ja sigurno uzimamo, eto ti prvih kupaca :D
Mogucnosti ne moraju da budu neke, jedino da mozemo da vidimo GROBLJE i da vidimo ko nas prati. I da mozemo da editujemo svoje defke i nakon par meseci i tako to.
aaaaa kako je kul opcija da se vidi ko je šta odabrao!
Pa i sad možeš da vidiš groblje i ko te prati. Ako zaslužiš naravno :)
Uvedi neku opciju da kad ostaviš post na nekoj temi, da posle 2 dana možeš znati na kojoj je strani tvoj post, jer će biti zatrpan sa 344 posta napaljenih Vukajlijaša.
EIDT: Au, pa ovo isto i David reko gore.
Каси ту већ Кајзене, ај намести да за кафану треба 100 поена да се уђе.
Agilni da li je moguće da mi nikad ništa nisi odabrao? Imao sam totalno drugačije mišljenje o tebi. A ovoj dvojici hvala do neba. Poz
sve pohvale za ovo ko je sta odabrao :)
Еее.. па ја сад могу да видим ко ми одабр'о дефку кад нисам био ту.
Dve mi defke upadnu u popularne, posle x meseci i ukinu popularne?!
:D
E, ovo je stvarno ok, UI je i dalje čudnovat sa ovim crticama, ali hajde, možda bude neka izmena.
Kaizene, ne znam za kompjuter, jer nemam vremena, al si za mobilni totalno usr'o stvar... Tri puta je bila bolja stara varijanta...
Udjoh u Slike vukajlijaša, i svaka je presečena na pola. I ne može da se skroluje na desni deo slike, niti da se uveća/umanji...
Pozz
I uvedi da kad nekog bocnem da mogu da... a da, to je fejsbuk.
I ovo što je David napis'o!
Касе окрене телефон у лендскејп положај виде се слике али опет су мало одсечени врх и дно. Мора то некако да се намикери.
Pa tražite svoj post, tako će da pročitate ko ješta pametno napisao. Ne diraj Kajzene više ništa.
Uvedi da autor može da banuje drugog autora ako ga iznervira jako. Ima plafon 50 dana da ga banuje u životu, pa neka onda to iskoristi, recimo danas na 20 dana, za koji mesec ga banuje 15 i tako... To bi bilo dobro jer ja se radujem kad drugi neko tuguje. Banovao bih ga kada bi mu bila odabrana definicija ili poster da ne može da se raduje mnogo, ali bih ja bio radostan.
Ozbiljan sam.
Jako.
Ja.
Uvedi da autor može da banuje drugog autora ako ga iznervira jako. Ima plafon 50 dana da ga banuje u životu, pa neka onda to iskoristi, recimo danas na 20 dana, za koji mesec ga banuje 15 i tako... To bi bilo dobro jer ja se radujem kad drugi neko tuguje. Banovao bih ga kada bi mu bila odabrana definicija ili poster da ne može da se raduje mnogo, ali bih ja bio radostan.
Ozbiljan sam.
Jako.
Ja.
Који си ти смарач...
http://24.media.tumblr.com/de289ca28c3d538602decefc173ad023/tumblr_n17whz3M0C1ttsc69o1_500.gif