Nova verzija

1. Е знате шта би било лепо.
    Да на чету са стране тамо где стоји радио који не ради буде као један простор уоквирен у коме ће се аутоматски појављивати нове дефиниције, без рифрешовања странице као што излазе поруке.

Pu, ukr'o mi ideju. Na to sam mislio kada sam lupio ono "njome".

2. des kajzene
    da častiš što si ofarbo auto

sače ga utopimo ko novog

3. кајзен ишо код уролога хахахах
    ладно уважава предлоге човек

4. Ajde nek bude kvota za ulazak u kafanu 10 000 poena od defki.

5. Lik je sredio za 2 sata sve za šta se kukalo 3 godine. Do jaja

6. broj poena od postera, broj poena od reakcija kao statistički podaci na profilima. (čisto za ukras). Mogućnost sortiranja najboljih posterdžija i reakdžija u okviru AUTORI na osnovu tih poena.

7. Још само горе десно нове дефке к'о што је било пре.

8. Kazane, imaš li bekape, sunce ti, radiš ovo naživo, ako nešto zajebeš... šta ćemo bez sajtoaaaa

9. broj poena od postera, broj poena od reakcija kao statistički podaci na profilima. (čisto za ukras). Mogućnost sortiranja najboljih posterdžija i reakdžija u okviru AUTORI na osnovu tih poena.

protiv. nije fer

10. pa i nije fer prema msmojnetu, daretu, hrastu, dejancetu, directoru.....

11. broj poena od postera, broj poena od reakcija kao statistički podaci na profilima. (čisto za ukras). Mogućnost sortiranja najboljih posterdžija i reakdžija u okviru AUTORI na osnovu tih poena.

+8 ( i ja vas)

da budem negde bar neko visokorangirano mudo

12. Koji će vam kurac gore desno definicije kad imate sa strane? Dal je ikad ko kliknuo na one gore što su bile. Daj ne smarajte za nebitne stvari.

13. pa ja se trudim 2 godine da pisem samo defke i sad da ode sve u kurac. protiv.
    edit: i nekolicina

14. @Makaronac: ok ali nije mi prioritet trenutno.

15. Ало бре људи, изједначавате реакције и постере са дефиницијама? Сте прсли?

16. kaće topli obrok kajzene?

17. Ало бре људи, изједначавате реакције и постере са дефиницијама? Сте прсли?

e to

18. Boxer

Koji će vam kurac gore desno definicije kad imate sa strane? Dal je ikad ko kliknuo na one gore što su bile. Daj ne smarajte za nebitne stvari.

Шта кењаш? Пун курац нас форумаша је кликало горе десно на нове дефиниције. Фора је што се то видело где год да си на сајту, а то појачава оцене.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.