Nova verzija

1. Хтео сам да запретим самоспаљивањем испред Скупштине због зелене боје, али видим да је и даље ту, само што је сад "радиоактивна". А сад да прелистам тему...

2. Kaizene odaberi mi jednu da imam boju :D

3. Ove izmene deluju dobro. Crna traka mi mnogo odskače od zelene pozadine, deluje k'o umrlica. Osim toga, ne bi bilo loše da se padajući meni kod "+NAPRAVI" pojavulje na prelaz mišem, a ne na klik.

4. Сте прсли?

ma jok, al nas bolje ide u ovim delatnostima za retarde l

5. Pa Bačje, neki od nas što smo dobri sa reakcijama i posterima, imamo i bolje definicije i ordenja i na definicijama od nekih koji ovamo glume muda kao oni definišu a imaju 43 definicije i jednu odabranu i oni su muda najveća i glume ludilo i kao počeli neka pravila da uvode kao da se ukine ordenje(jer ga oni nemaju pa im kompleks veliki) i naravno nemaju postera i reakcija.

6. konačno se nešto dešava na sajtu. kajzene, plus i omiljeno

7. kajzene daj mi ferari crveni i jedan put vijugavi

8. Ove izmene deluju dobro. Crna traka mi mnogo odskače od zelene pozadine, deluje k'o umrlica. Osim toga, ne bi bilo loše da se padajući meni kod "+NAPRAVI" pojavulje na prelaz mišem, a ne na klik.

il bar ubi ove tačkice ispod NAPRAVi
    deluju imbecilno

9. Jel ispunjavaš muzičke želje Kajzene? Može ona od Sinana, ''Pokloni poljubac prijatelju starom''.

10. Hvala, ne bih te više zadržavao. :)

11. kajzene,
    tebi, KBO-u i meni nedostaje po jedna odabrana da možemo pisati u boji na četu!
    Počasti nas po jednom odabranom!

12. sluša sinana
    taki mu i sajt ;)

udri po milančetu, bog da te vidi
    http://www.youtube.com/watch?v=zmr2Ss-e5hM

13. EJ MAJSTORE, DE JE PRETRAGA?

14. Vrci staru verziju.

15. Bijelo polje iznad indeksa.

16. KAIZENE TRENIRAŠ LI ĐIU ĐICU I KOLIKO ČESTO?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.