Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
NISI ME RAZUMEO HAHAHAHA
tek sad vidim ovaj pederski edit
sve sto si ti ikada izjavio moze da stane u 3,4 recenice,racunajuci i pismo u kojem si ronio suze
Ако ти је Урад одабр'о, то значи да је заслужено.
Urrad bira šta autori koje prati stave u omiljene. Skripta :)
Ne zezam se.
agilni nemoj si analogan, pusti me da sanjam o svom digitalnom vitezu
Дај кајзене избаци нам тај списак шта оћеш да урадиш ново још. Ти ко снеба па у ребра па се зато по сајту помама за: КАКО ОВО ШТА ЈЕ ОВО ГДЕ ЈЕ ОВО.
Рачунам да је фактор изненађења велики, али оно, јбг.
vokasi imaš materijala da nastaviš pesmu kolko hoćeš
e kad sam već ovde, kaizene, previše me iritira onaj prostor za pisanje na četu, ne može stati sve što ispišem, popravljaj to da ti ne bih hakovao sajt
WE ARE ANONIMUS
ne, ozbiljno, jako je jako iritantno, popravljaj to da ti pičku ne polomim
OLOM LUJMUJE
Срета-Штета
Ако ти је Урад одабр'о, то значи да је заслужено.
Urrad bira šta autori koje prati stave u omiljene. Skripta :)
Ne zezam se.
Знам да је некако програмиран... :Д Само да ме не разумете погрешно, не желим ја да кажем да ви остали одабирете лоше, него код Урада не постоји шанса да погреши људски фактор.
ne kokodače mnogo al nosi puno jajca
Nemoj jebote, evo sređeno.
Kaizene daj groblje nemoj da ti hakujem sajt!
u kontekstu
bolje bi išlo
Кајзене, дај пуњену лесковачку с урнебесом, чили сосом и лук обашка и једно Зајечарско пиво.
Namesti Tandrčku i Mićku da mogu da menjaju avatare, ako to popraviš ti si bog za kompjutere i elektrotehniku.
Hoxes popravljati da ne bude ovako suzeno na mobu i da moze da se zumbira?
Јел може некако да се бидне улоговано на телефону и компу у исто време, да ме не излогује са компа сваки пут кад одем да кењам и понесем телефон са собом да не пропустим нешто?
Kajzene,
Ove definicije po slučajnom izboru su slučajno samo one koje su na sajtu više od tri godine ili je to namerno? I ne treba da budu ove novije.
edit: I nedostaje gumbić "KAŽI" na četu
ako ne kenjaš duže od tri meseca nećeš ništa, makar ne poneo ni mob
Trebalo bi dimaš i jedan komp u wc-u, za takve situacije
Meni sve ok za sad, malo je cimanje onaj padajući meni za defke da se nađe, zatim bi trebalo razdvojiti komentare za definicije i postere i staviti najnovije definicije gore desno kao što je bilo.
A zar nije lakše samo lupiti enter?