Nova verzija

1. 1000+ autori jebeno smaraju,vrati one ispod legende u kafanu

2. Mnogo je hiljadu poena za kafanu, vidi prepolovi to Kajzene.

3. ollanik
    1000+ autori jebeno smaraju,vrati one ispod legende u kafanu

Ако ти толико недостају, ћаскај са њима у чекаоници.

4. ma nek vrati na 50+
    alo dexcko kad pravis nove verzije treba da UNAPREDJUJES sajt,a ne da ga sakatis...

5. Ако ти толико недостају, ћаскај са њима у чекаоници.

ae idi pisi oprostajno pismo i ne seri

6. Реално, имате те ботине у чекаоници.

7. 1000+ autori su botine

8. ae idi pisi oprostajno pismo i ne seri

Шта је, наркоманска криза па смо нервозни?

9. ja sam barem nervozan,a ti si zaplakao...idi pisi oprostajno pismo i ne seri,ako nastavis da mi odgovaras na bilo sta bicu surov prema tebi

10. hahaha vidi mitketa vratija se

11. o kakvom oproštajnom pismu je reč? :D

12. Teško je. Ali probaću...

Biće :)

13. WOW, smogovci, ne znam jeste li upratili ali sad ti piše pored d/p/r ko je odabrao

pofala!

Zanimljiv detalj. Sad možeš da gledaš koji se mod najviše čašćavao.

14. ollanik
    ja sam barem nervozan,a ti si zaplakao...idi pisi oprostajno pismo i ne seri,ako nastavis da mi odgovaras na bilo sta bicu surov prema tebi

Прво, пост који сам написао тад је био из чистог револта према досадним наркоманима као ти који су својевремено преплавили сајт. Тад нисам имао времена да се бакћем са њима, па сам отишао. Међутим, вратио сам се да вратим неке ствари на мјесто. А што се суровости тиче, баш ме живо интересује како ће то да изгледа. Радујем се унапријед.

Едит: Е, да, отишао сам да гледам кошарку, таман ти дајем форе да склопиш једно 3-4 реченице до вечерас, не очекујем више од тебе. Кис.

15. Zanimljiv detalj. Sad možeš da gledaš koji se mod najviše čašćavao.

ja ovom mom urradu nikad nisam ni baterijicu kupio a bijo najdarežljiviji

URRADE, BIRAJ NAPAJANJE!

16. Ако ти је Урад одабр'о, то значи да је заслужено.

17. fala mu ko bratu, al moe je da se revanširam
    ima napajanje i kućište kako mu duša ište

18. ae bre ti ces nekome da pricas o dosadnosti,ono sto ti pises zanimljivo je dedama i babama od 80 godina koji su citav zivot proveli u manastiru
    ti si nasao neki red da zavodis,jedinu staru stvar koju ces da vratis na mesto su tvoja usta oko kurceva...idi ponovo,prelos si,a sto se tice surovosti,znam da se radujes,znam da te jako pali kad sam surov prema tebi,pali i mene,tako da dogovorili smo se

19. hahahah Mitke je Bob Rok u stvari

20. ma kakav bob rok,dali lud si ti...bob rok urnise mitketa u svakom pogledu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.