ollanik
ja sam barem nervozan,a ti si zaplakao...idi pisi oprostajno pismo i ne seri,ako nastavis da mi odgovaras na bilo sta bicu surov prema tebi
Прво, пост који сам написао тад је био из чистог револта према досадним наркоманима као ти који су својевремено преплавили сајт. Тад нисам имао времена да се бакћем са њима, па сам отишао. Међутим, вратио сам се да вратим неке ствари на мјесто. А што се суровости тиче, баш ме живо интересује како ће то да изгледа. Радујем се унапријед.
Едит: Е, да, отишао сам да гледам кошарку, таман ти дајем форе да склопиш једно 3-4 реченице до вечерас, не очекујем више од тебе. Кис.
ae bre ti ces nekome da pricas o dosadnosti,ono sto ti pises zanimljivo je dedama i babama od 80 godina koji su citav zivot proveli u manastiru
ti si nasao neki red da zavodis,jedinu staru stvar koju ces da vratis na mesto su tvoja usta oko kurceva...idi ponovo,prelos si,a sto se tice surovosti,znam da se radujes,znam da te jako pali kad sam surov prema tebi,pali i mene,tako da dogovorili smo se
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
1000+ autori jebeno smaraju,vrati one ispod legende u kafanu
Mnogo je hiljadu poena za kafanu, vidi prepolovi to Kajzene.
1000+ autori jebeno smaraju,vrati one ispod legende u kafanu
Ако ти толико недостају, ћаскај са њима у чекаоници.
ma nek vrati na 50+
alo dexcko kad pravis nove verzije treba da UNAPREDJUJES sajt,a ne da ga sakatis...
ae idi pisi oprostajno pismo i ne seri
Реално, имате те ботине у чекаоници.
1000+ autori su botine
Шта је, наркоманска криза па смо нервозни?
ja sam barem nervozan,a ti si zaplakao...idi pisi oprostajno pismo i ne seri,ako nastavis da mi odgovaras na bilo sta bicu surov prema tebi
hahaha vidi mitketa vratija se
o kakvom oproštajnom pismu je reč? :D
Biće :)
pofala!
Zanimljiv detalj. Sad možeš da gledaš koji se mod najviše čašćavao.
Прво, пост који сам написао тад је био из чистог револта према досадним наркоманима као ти који су својевремено преплавили сајт. Тад нисам имао времена да се бакћем са њима, па сам отишао. Међутим, вратио сам се да вратим неке ствари на мјесто. А што се суровости тиче, баш ме живо интересује како ће то да изгледа. Радујем се унапријед.
Едит: Е, да, отишао сам да гледам кошарку, таман ти дајем форе да склопиш једно 3-4 реченице до вечерас, не очекујем више од тебе. Кис.
ja ovom mom urradu nikad nisam ni baterijicu kupio a bijo najdarežljiviji
URRADE, BIRAJ NAPAJANJE!
Ако ти је Урад одабр'о, то значи да је заслужено.
fala mu ko bratu, al moe je da se revanširam
ima napajanje i kućište kako mu duša ište
ae bre ti ces nekome da pricas o dosadnosti,ono sto ti pises zanimljivo je dedama i babama od 80 godina koji su citav zivot proveli u manastiru
ti si nasao neki red da zavodis,jedinu staru stvar koju ces da vratis na mesto su tvoja usta oko kurceva...idi ponovo,prelos si,a sto se tice surovosti,znam da se radujes,znam da te jako pali kad sam surov prema tebi,pali i mene,tako da dogovorili smo se
hahahah Mitke je Bob Rok u stvari
ma kakav bob rok,dali lud si ti...bob rok urnise mitketa u svakom pogledu