Nova verzija

1. ima li još neko bag ko koristi pretragu što sama nudi definisano kad ukucavaš, da bilo šta što sadrži čćžšđ ne prepoznaje kao defenisano,

Takve izguglam. Jeste problem.

2. meni za ovog spikera jedača govana
    regularno izbaci ovo

Jel si koristio pretragu ispod kalendara ili onu kad ideš na odabrane definicije-indeks?

3. ovu ispod kalendara, na naslovu

4. ona kad uđeš u indeks ne radi dišo :D

5. Ta pretraga nije problem.

ima li još neko bag ko koristi pretragu što sama nudi definisano kad ukucavaš

6. ona kad uđeš u indeks ne radi dišo :D

ko je jebe, do malo pre nisam ni znao da postoji, samim tim nisam ni imo problem sa njom

sad kad imam, rešenje je da je zaboravim

ZABORAVITE PRETRAGU I PROBLEM JE REŠEN, DAKLE

7. ZABORAVITE PRETRAGU I PROBLEM JE REŠEN, DAKLE

koji si kaizen ;)

8. Da li još neko ima bag da mu, nakon što oceni neku defku, na kraće ili duže vreme ne daje da ode na komentare, da ocenjuje ili otvara tu ili druge defke? Kao da link ne postoji.

9. Imam ja, ali sam mislila da mi koči komp, pa se svikla da lupkam F5 posle svake ocene.

10. Hoću da budem mod.

Mogu vam pomoći i više što mislite.

PS:Ne zajebavam se ovo je ozbiljna ponuda.

Sad videh ovo i podržavam priču a i red je da četeri dobiju svog predstavnika.

11. Imam ja, ali sam mislila da mi koči komp, pa se svikla da lupkam F5 posle svake ocene.

Uh dobro je, i za tebe i za mene, jer sam i ja mislio da mi je komp prolupao. Još samo vlas` da vidi i duradi nešto.

12. Isti problem i ja imam

13. Advokado
    Da li još neko ima bag da mu, nakon što oceni neku defku, na kraće ili duže vreme ne daje da ode na komentare, da ocenjuje ili otvara tu ili druge defke? Kao da link ne postoji.

Meni se to samo s telefona desavalo, pa sam konto da je neki fazon do telefona, al vidim da i drugi imaju taj problem...

14. Мени се чини да је ова табла мало накриво...

15. dajte radijaciji da bude mod, oće dečko...

16. Rade za moda !!!

17. I ja sam da Rade bude mod, dobar dečko, nije pizda, trudi se, visi stalno ovde. Da mu se da modla.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.