Незнам дал је ико споменуо, и боли ме курац да читам претходне 42 странице.
Верзија за телефон је голо говно, све слике на форуму су половичне, види се само лева половина слике. Боље то лепо газда врати у нормалу а ако циља на телефоне да направи андроњид апљикацију
Још један разлог зашто треба да постоји дугме "кажи" на чету. Ако неко са телефоном уђе преко Опере, не може да пошаље поруку пошто ентер не функционише.
Раде за мода!
Podrška za umod. Čoek zna znanje.
Rade je mod iz naroda.
Uvek podrzavam mooda iz narooda xexe
Rade dokraja
Rade dojaja.
Rade spas o belaja.
Svom snagom protiv korupcije.
Radeta za muda! :)
Elem, podržavam predlog. Jebiga, neću da budem partibrejker.
i posle da napravi tutorijal kako biti moderator :)
За бата гугија!
Prove, nemoj biti partibrejker podrzi i gugija. :D
Rada Lackovića za moda!!1 ON je mnoogo dobar čovek, znam ga lično.
Ne pardon, Dilandoga za moda!!‚
U kurac, precrtaj obadva, MENE za moda!
Незнам дал је ико споменуо, и боли ме курац да читам претходне 42 странице.
Верзија за телефон је голо говно, све слике на форуму су половичне, види се само лева половина слике. Боље то лепо газда врати у нормалу а ако циља на телефоне да направи андроњид апљикацију
Lista prisutnih na četu ?
Preko verzije za mobilne vidim samo dio slika a i nema opcije da direktno vidim poslednji post na temi, nego ulazi na pocetak teme. Treba li to tako?
Не треба. Али је тако нажалост.
Sta kaze kaizen na to?
Ништа. Да бар оће да каже да га мрзи да одради.
Ili da oće da kaže da ga boli džordan.
neki iritirajuci racku se desi pa se samo jednom moze glasati na stranici, da bi glasao na dve stvari mora refresh
Potpisujem i dodajem da se nakon jednog-dva glasanja ne može kliknuti ni na jedan link na datoj strani, pored pluseva i minusa.
Још један разлог зашто треба да постоји дугме "кажи" на чету. Ако неко са телефоном уђе преко Опере, не може да пошаље поруку пошто ентер не функционише.