Nova verzija

1. Мог'о би да средиш да и са телефона може да се види ко је шта одабрао, Казане децхко.

2. Мог'о би да средиш да и са телефона може да се види ко је шта одабрао, Казане децхко.

3. a mogli bi vi da prestanete sa smaračkim predlozima. Nije vam ovo skupština ili čas odeljenskog starešine.
    Ajde zaključajte ovo

4. Hvala svima, uskoro nove izmene...

5. Baci pogled i na mod forum. Pozzić.

6. Ok, ponovo sam menjao navigaciju, vratio se prvobitnom konceptu... Malo sam popravio i mobilnu verziju... jos cu danas da radim na tome... E i poruke ce uskoro da krenu da rade.

7. Kapiram da je ovako bolje od onoga. Će vidimo.
    Ovo će verovatno još da se tumba:
    http://i.imgur.com/J7CB0m9.png

8. Deluje prilicno bolje

9. Je l' si malo boju sjebo il sam ja malo ćorav, nije baš onako žuto ko što je i bilo. :)

10. jopet popularne???
    a razdvajanje komentara d/p/r???

11. Super je ovako.
    A vidim vraćene su i popularne defke, posteri, reakcije, samo što nisu u prvom planu, što je ok.

12. Jeste, sa bojom se nešto desilo, izgubilo oštrinu i potamnelo.
    Ovo ostalo odlično.

13. E ovo je već lepše.

14. ekstra, sve vraćeno na tabove, animacija iskakanja taba, kategorija popularni def/pos/reaki vraćena..e sad dal sam ćorav il mi ova žuta nešto bledža?
    edit: izvini bolte nisam video tvoje pitanje, pretekao si me.

15. sta je sa bojom, posle par minuta jako jako bole oci, nejasno je sve nekako?

16. Nisi ćorav Truleks, to sam i ja pitao.

17. Jes', neka magluština se nadvila.

18. na mom monitoru ta boja mnogo lepse izgleda nego prethodna. Vraticu staru (ili pronaci neku novu) ako se jos ljudi zali. Ona je previse strcala.

19. Kazane, nemaju svi retina displej, sirotinja smo bre :(

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.