Nova verzija

  1. Što se tiče tog obaveznog ocenjivanja, na mod forumu sam pomenuo automatski ban ako se 10 minusa da za manje od 30 sekundi.

    Doduše, kontam da ovo ipak nije dobro rešenje, jer uslovljavanje će u startu spustiti raspoloženje nekoj nubari koja je ušla da gleda postere (pooštriti "kriterijum"), tako da taj automatski ban može poslužiti moderatorima samo za detektovanje hejta/lajka generalno i to samo na definicije kad se odnosi.

  2. Previše si počeo da kenjaš. Neću ti dodati loptu.

  3. Mnogo bre bled ivaj pvt

  4. ispalicu necu ni doci i gracete na male golice 3 na 3

  5. Banuj ga bre Agilni, neka malo greje klupu do kraja sezone pa da vidiš posle kako sluša.

  6. a ne, nisam mislio ovde da te banuje nego na VOS-u, udri gde boli najviše :)

  7. To za 30 sekundi SAMO NA DEFINICIJE! Pa jedno 80% minusa što sam krknuo, a krknuo sam ih mnogo, je na postere i rekreacije, njima em ne treba ni vremena za čitanje, ni sl. em ima govana da nije ni čudo što sajt svaki čast crkava, ne može da podnese prelivanje tolike količine fekalija.

  8. Pa to sam i napisao.

  9. Da naglasim. Ai da kažem da se slažem sa tim.

  10. Ај не лупајте, не можете натерати људе да читају ако им се не чита. Бришите говна у дефиницијама, оставите 10-15 дневно добрих и читаће се.

  11. Svakako bi to bila korisna stvarčica za sprečavanje većeg hejta, ali kapiram da nije sad prioritet.

  12. E, a neko je spomenuo da sa strane stoje najnovije defke, kad si u četu i sl. Ne mora samo u četu, ja realno retko odem na čet, inače i na forumu, i na četu, ne bi bilo loše da sa strane stoji recimo 5 defki, koje će biti kao pre što je bilo na vrhu sajta naslovi defki. Gomila ljudi je tako čitala defke (neretko i ja).

  13. Реко сам два пута то.

  14. Pa rek'o sam da je neko rekao, ali kuliraju, pa zato.

  15. Razmišlja se o tom vraćanju defki na vrh, desno od logoa. Izgleda da nije baš jednostavno. To se videlo sa svakog dela sajta, najbolje je rešenje. Pominje se i nešto dinamičnije od toga. Konkretno je Enemi predložio kajron koji se vrti, pa ako bude izvodljivo da se tu vrte naslovi novih definicija i još štošta...

  16. Реко сам два пута то.

    Duša.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.