Prijava

Da se odma razjasnimo, ne treba mi slika govmneta ili ostalih cvrsih fekalija koje aludiraju na termin stolica, treba mi konkretno dobrih ideja za dizajIn stolice... znaci radi se o stolici za ucionice i crtaonice...ondosno obicna djacka-studenstska stolica sa zanimljivim dizajinom, pa ako imate kakvih konstruktivnih ideja.
Ajde da vas vidim, probudite kreativca u sebi i ponudite mi kreativne i prakticne ideje, da ih ja u stilu Tomasa Edisona ukradem i prisvojim sebi...

Skocko, prejaka stolica, samo za masivnu proizvonju moralo bi stradati dosta populacije Bosne radi uzoraka krzna...

Kajtezzz, nemo' si nezahvalan decxko! Bar kaži fala meni i Pazlu

Ako kazem fala onda cete se uobraziti i necete vise postovati na temi svoje genijalne izume!
Fala!

EDIT: To se trazi Towelie_!!!

Pusti sad kreativnost, osim ako ti zadatak nije da SAMO DIZAJNIRAS stolicu. Ako treba da je pravis tj. proizvodis tu je tesko izmisliti toplu vodu, to je najzajebaniji deo namestaja za proizvesti kvalitetno.

Ovaj cova http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Thonet je bio mag za stolice, ova mu je najpoznatija http://en.wikipedia.org/wiki/No._14_chair, a kod nas su se njegovi modeli pravili u Varazdinu, tzv. Varazdinke koje traju i dan-danas.

Ili mozes da se igras sa tzv. klececim stolicama ako te vise zanima moderan dizajn.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kneeling_chair

Ja imam neke Varazdinske stolice kombinacija laminirano drvo i koza ne mogu sad da nadjem sliku, svi koji su seli kazu da je to nesto najudobnije sto su probali.

Hvala ti na info...

Ili mozes da se igras sa tzv. klececim stolicama ako te vise zanima moderan dizajn.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kneeling_chair

Ovo sam cuo od mase ljudi da je jebeno dobra stvar...

Koja ti je interesna grupa?

Debeli ali kravatirani buržuji i buržujke sa luj vujiton tašnama koji gledaju udobno, moderni neo-veganski nevladini sektaši koji traže moderno, demode neo-veganski nevladini sektaši koji traže retro ili moderni minimalisti po božjem davanju kojima trebaju minijaturne stvari sa funkciom velikih sa opcijom štednje prostora (neka tipa ladica u stolicu, dodlažemo nešto)?

Interesna grupa su studenti odnosno, neka radna stolica za kabinet odnosno ucionicu. Neka udobna stolica u kojoj se moze sjediti dugo, a da je jednostavna za izradu... znaci neka djacka stolica, koja bi imala zanimljiv i mozda ne klasican dizajin

Gde kod nas ima da se uzme ova kneeling stolica? Kontam da bi mi pomogla mnogo.
Imam par ideja koje ukljucuju sto i stolicu u jednom, ako te zanima nesto takvo.

Ideje nikad nisu na izmet!
Podlijeli svoju mudrost sa nama...

Uradicu par skica, pa cu ujutru okaciti ovde, sad nemam pristup racunaru

A izrada bi trebala biti prosta, jer zamisljam da je izradjena kombinacije metala i sper ploce