Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kad su rascepkani na 3 stranke dzeri DSS-Dveri-SRS bi imali 8-9 procenata možda i više
Pa ko ih jebe, da necu ja da ih ujedinjujem? Neka sisaju kurac svi sada, ja te stranke i inace ne volim, ali mi je frapantno da ne postoji vise takav faktor u parlamentu - i jos frapantnije da naprednjaci, kojima je to bila platforma 2012, a sada ni govora o tome - nisu izgubili nijedan glas tih "patriJota".
Ma nije ni meni žao ko ih jebe.Biće interesantno videti sa kim će gospodar da pravi vladu ako uđe u koliciju ponovo sa socijalistima i ponovo se na sledećim izborima vadi na njih i ponovo ljudi glasaju za njih ja ovoj zemlji želim sve najgore nek riknemo svi i aupičkumaterinu.Sa đilasom neće sigurno jedino mi tadić sumnjiv ima potencijal da bude novi dinkić uvek oko cenzusa a uvek u vladi.
Kako vi lepo lamentirate ovde i prepoznajete kompletnu politiku srpskog naroda, a garantujem da vas 75% nije ni izašlo na izbore. Boli vas sve redom kurac ko će da vlada, samo dotle dok vi imate koga da pljujete.
Ja sam izašao na izbore, radio ceo dan u kol-centru, 90% ljudi sa kojima sam pričao su rado glasali za SNS, 60% od tih smo samo mi i kontaktirali - sedneš lepo u kancelariju svoje stranke, jedeš paprikaš i igraš teksas holdem, a onda posle izbora izađeš i kažeš "Jebote, ala su Srbi posran i glup narod, glasaju za ludog Vučića pored nas tako pametnih i lepih". Hoćeš da pobediš na izborima? Hoćeš kurac kad ti je najveće javno delovanje ono kad se u kafani napiješ pa objašnjavaš komšiji zašto je Šešelj u pravu (ne kažem da nije, samo je on glavna tema u mojoj kafani).
Vi da znate koliko novca je stiglo iz centrala po tim malim strankama za lokalne izbore zevali bi pola sata. Raja iz DSS, Dveri, URS i LDP su to spičkali na klopu i piće, platili zaostale račune i čekali da ih narod "prepozna" kao najlidere u regionu. Pa samo Bora Đorđević uzima 3000 evra za stranačku promociju po malim mestima.
Samo je SNS za kratko vreme svojim pozrtvovanim radom i zalaganjem uspeo da telefonom privoli 50% glasaca da glasaju za njih?
Molim da se stranacki aktivisti ne javljaju za diskusiju, iz milion razloga - prvi i osnovni je neobjektivnost koja je neizbezna.
Zato što su ljudi pičke i boje se.Znaš šta mi je deda reko kad sam vučićevog svedoga polio sa salvom uvreda - "Nisi trebao može posle izbora da te jebava".Tim rečima.Ljudima je i dalje u svesti tito i goli otok jbg.
Inace, kad su stvari vec ovakve, najiskrenije se nadam da ce SNS vladu da pravi sam, svaka kombinacija sa Dacicem bice znak da je sve bila farsa koja nas je kostala 10 miliona evra, za te pare su se mogla izleciti sva bolesna deca u Srbiji koja nemaju za operacije.
Jeste, telefonom smo ih sve dobili, ne zajebavaj :)
Ozbiljno ti kažem koji su propusti ovih što propadaju. To nije taktika koju je SNS izmislio, to je normalan marketing. Problem je upravo u ovom što sam gore izneo - sve njih boli kurac da se iscimaju, ili čekaju da se "Srbi opamete i glasaju" ili čekaju da "Oni gore to odrade". I onda mi dođu prijatelji iz drugih stranaka (a uglavnom su takvi jer se družim s normalnim svetom, a ne stranačkim kolegama) i pitaju se "Kako nismo prošli kad smo mi srpske patriote, a ovi tvoji su govna".
To je sranje ako u tvom mestu SNS funkcioniše na taj način. Menjajte taj odbor.
Ovi nam se nece skinuti sa kurca narednih 10 godina
Aj ne jedi govna brus di je normalan marketing da ideš ljudima od vrata do vrata.Kod mene su bili 2 puta mogu da mislim koliko puta su bili u centru novog sada i u beogradu
Србија се буди!
Ja sam odavno negde pomenuo, ali i u razgovoru sa Brusom onomad... Aleksandar Vučić je pre svega jedan od najvećih marketinških stručnjaka u Srbiji.
Zaista ne kapiram kako neko moze da bude clan stranke..Pa mene bi blam pojeo
Ozbiljno ti kažem koji su propusti ovih što propadaju. To nije taktika koju je SNS izmislio, to je normalan marketing. Problem je upravo u ovom što sam gore izneo - sve njih boli kurac da se iscimaju, ili čekaju da se "Srbi opamete i glasaju" ili čekaju da "Oni gore to odrade". I onda mi dođu prijatelji iz drugih stranaka (a uglavnom su takvi jer se družim s normalnim svetom, a ne stranačkim kolegama) i pitaju se "Kako nismo prošli kad smo mi srpske patriote, a ovi tvoji su govna".
Ma daj bre, nisu ovi izbori dobijeni nekakvim predizbornim marketingom, ovo je samo dodatno razbijanje DS-a koji je kriminalnom vladavinom unistio svaku perspektivu Srbije, sto ekonomsku, sto moralnu - sto je bio jednako vazan zadatak.
Da je umesto Djilasa posle Bote idiota dosao pravi demokrata, da su stranku ocistili na vreme, da su se distancirali od Dulica & co, umesto sto su te procese nazivali politickim - danas bi rezultati bili slicni onim iz 2012.
Ovako, demokratski glasaci nisu ovce kao naprednjacki, i njima nije dovoljno reci "e jeste gresio onaj Tadic i njegova ekipa, ali mi smo OK", pa da pohrle da glasaju.
Djilas & co. sada jedu corbu koju su sami skuvali, zao mi je jedino sto je govno Tadic presao cenzus.
I nadam se da Vucic nije mislio ozbiljno kad je rekao da nece nikoga ponizavati - sve ih treba ponizavati, a narocito hapsiti.
Jedini zajeb je sto mozda to obecanje i ispuni, pa njih izuzme od ponizavanja - ali zato narod svakako cekaju nova ponizenja.
Opet ponavljam, ne treba previse kriviti niti Vucica niti narod koji je za njih glasao - za sve ovo sto se desava GLAVNI KRIVAC JE DS.
Meni i dalje nije jasno, mi smo glupi ustvari. 19 od 20 ljudi iz mog okruzenja ne podnosi Vucica, i covek i dalje razbi. Kad kazem mi, pre svega mislim na jebeni Beograd, jer polovinu boli kurac da izadje na izbore, a nisu za Aleksandra Velikog, dok svaka dzudza i baba izadje i da gospodinu svoj glas, jer im ovaj deli pljeke po Ripnju, Sremcici, kurcima palcima nedeljom, organizuje Bata Djosu i Kursadzije, itd. Serem ti se u usta bas. I onda ce ti ljudi za 2,3 godine da pocrkaju od startosti, a mi mladi ljudi koji smo tako kul da nas bole jaja sta se desava, koje boli kurac za sve i koji dopustamo da nam trecina Srbije bira ko ce i kako da nas jebe, mi cemo ostati sa njim na celu, i tek kad prekipi svima, krenuti i napraviti gradjanski rat.
Voleo bih da SNS sam formira vladu, i onda da ljudi za par godina vide sta su uradili, i da ih izbrisu sa mape sto se tice politike. Mada, kada vidim da je Dacic koga su pre 15 godina skidali sa vlasti, postao premijer, onda skapiram da je sve moguce. Ipak je ovo Srbija.
Pa glavni problem je upravo nedostatak alternative - DS, LBGTDP i ostali su unistili nadu u stranke demokratske "provenijencije", a trece alternative nema, jer su opet DS & co. osujecivali svaki pokusaj da neko treci dodje sa strane i postane bitan faktor.
Sve te recepte uspesno je prepisao SNS - zasto bi sad oni glumili demokratiju, kad im je strana koliko i koriscenje pribora za jelo i salveta - a znajuci i koliko je demokratsko glasacko telo letargicno, nisu uopste imali tezak posao.
doso mi tiket, arsenal 2-2, liverpul 2-2.
O tome i ja pričam, samo što nije DS jedini krivac.
Eto, ja rekoh i pre izbora - sad nema svaljivanja, prestaje timski rad i prenošenje odgovornosti. Budu li jeli govna kao žuti i za dve godine ne bude napretka, ja ću prvi uzeti pištaljku i izaći na ulicu.
Ja mislim da serete u prazno.