Nepravedno brisanje definicija od strane Agilnija

1. Agilni mi je obrisao već 2 definicije , koje ne krše nikakva pravila.Već sam se žalio Kaizenu i njemu samom , ali ne odgovaraju.Te definicije nisu plagijati , niti bilo koga vrijeđaju , i imale su 10 puta više pluseva nego minusa.Agilni postavi u komentaru link neke definicije , koja ima samo isti naslov kao moja , u tekstu nikakve sličnosti.Skinite moda tom jadniku , napije se pa briše sve redom.
    http://i.imgur.com/uOC0PU4.png

2. Agilni , iznesi razloge za brisanje , paninaro i ironični su objasnili da ovo ne krši nikakva pravila.

3. Што тражиш правду у неправедном свету? Ево, сад је ППВ победио, па га зови у помоћ. ВУЧИЋУ, РЕАГУЈ!!!!

4. pa izneo je na četu

5. VUČIĆ 50%, DINKIĆA NEMA U SKUPŠTINI, AGILNI BRIŠE DEFINICIJE, KAIZEN DURADI NEŠTO!

6. Atife , ako nemaš šta pametno da napišeš nemoj ništa ni da pišeš.Ne palim se ja na prozivke hendikepiranih , što bi vukajlija rekla "ćao zdravo" sa moje teme.

7. da se obje definicije postave ovdje i da autori daju svoj objektivan sud.

8. pa izneo je na četu

Ja ga nisam vidio , nek iznese ovdje il' se ne pika.

9. Pročorotaj po groblju pani , našo si je bio maloprije.

10. Agilni jedini ne pije od svih moderatora koje lično poznajem. On je ovde jedini trezven i ako je brisao opravdano je sigurno.

11. Bolja, koliko ti to imaš duplih?
    Bilo bi ružno da to nisu tvoji dupli jer je nemoguće da toliko glupih ljudi truje ovaj sajt glupošću

12. Ja bih rado proverio o čemu se radi, čisto sporta radi, ali još uvek nisam u mogućnosti.
    Ali, nadam se sa novom vlašću, biće promena nabolje.

13. da se Agilnija u naslovu promijeni u Aganlija

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.