Prijava

Mnogo ste bre strogi! Pa kacmo pravili šizenja tipa ''Isidora frulica'' i ''bong'' bolje su ocene bile.

Eno, ja sam pozivao da mi se ostave negativni komentari, da se obrazlože minusi pošto ih ima dosta, a samo se Mitke javio.

Elem, prestrogo ste ocenjivali. Generalno sam, Pazle, strožiji ocenjivač i od tebe i od Luksa (vas dvojica ste se javili), pa mogu slobodno da kažem da preterujete.

Istina, ima nekoliko teških govana van koknurencije, pa vam je to možda ostavilo jači utisak od dobrih stvari.

pa jer je to šizenje a ne takmičenje koje ima za cilj da, da se tako fantastično izrazim, izrodi neke dobre defke jebi ga.
Pogledaj ono prvo takmičenje iz uvodnog posta, tamo ima dobrih fora

Nisam čitao, možda poneku, jer sam shvatio ovo kao zajebanciju, pa sam takvu definiciju i napisao. Samo, baš je šupački pucati minuse (ili pluseve) nakon što se postavi definicija na temu, pa se zna ko je autor.

Samo, baš je šupački pucati minuse (ili pluseve) nakon što se postavi definicija na temu, pa se zna ko je autor.

Želim da verujem da toga ipak nije bilo.

kad su takmičenja ja uglavnom kažnjavam slabije defke neocenjivanjem, a na baš loše dam minus (kao na onu fejbukmanijaka i još par njih). Nekako bi ispalo kao saplitanje davanje minusa na takmičenju, mada ovo je više poluzajebancija/šizenje/ štaveć. A loša ocenjenost dolazi kad se neučesnici smore istog naslova pa krenu da kokaju redom minus na sve sa tim naslovom.
zatvaraj dveri!
(linkovan klip)
edit:linkovanje nešto keca...

Želim da verujem da toga ipak nije bilo.

Naravno da jeste. Ja ću moju sad ostaviti, a mislio sam da brišem, baš zbog tog.

Žao mi je što čoek napravi takmičenje radi zajebancije i onda se krene s pametovanjem.

Saljevač strava
Žao mi je što čoek napravi takmičenje radi zajbenacije i onda se krene s pametovanjem.

da je bar takmičenje... nego....

pa dobro takmičenje, kurac palac kako oš

Zelim samo da vam porucim da mnogo ne konzumirate izmet, nego pisete i ocjenjujte definicije po svom nahodjenju...
...i da, Dzonijeva definicija je najbolja!!!

da je bar takmičenje

Šizenje-takmičenje-24h zajebavanncije, svakakve definicije (dobre, loše, ozbiljne, neozbiljne) na nedefinisani pojam, koji sam mogao i ljubomorno sačuvati za sebe. Eto, to je trebalo da bude.

Ali ekipa ovde postade takva da se više ne vredi ništa organizovati, ubiju ti volju.

Ukratko. Da ne pravimo dramu gde je nema. Dao plus, dao jer mi se sviđa definicija, minus jer se ne sviđa. Jednostavno. Prošla takmičenja sam ispratio, kad god sam imao viška vremena. Ne volim šizenja jer se previše nazor nekako forsira "JOJ ŠTO SAM LOOOOD VIDME KAKO SAM BRZ I LOOOOOD" i jer su klot spem. Lična preferencija, takav čovek. :( Glasao sam, kukate da se ne ocenjuje, pa da podržim. Komentarisao nisam, 2 razloga: 1. valjda i sam svesni da je sadržaj mahom đeneđene ili kurac, 2. da mi ne kažete - "vidga peder, sjeba mi takmičenje negativnim komentarom kmeee".

Spomenu neko Bong. Na te Bongove sam sve minuse poderao jer su bili go kurac i spem sajta. Ajd' sad laku noć i odoh u kurac krasni.

Jesmo stoka generalno. Kurac bih vam ja moj organozovao bilo šta. Sranje ili ne koga boli kurac, ja napisao definiciju danas nije mi se svidela slabo bilo obrisao i ajd zdravo. Od jednom svi oće da moderišu i pametuju. Napušite se kurca lahaneze. Ova 2 izašla i rekli lepo slabo ocenili smo i ajd zdravo i to je sve što treba da se uradi ako imaš potrebu za tim. Večito neka duboka diskusija nešto se zavere neke vade u kurac više. Ili se zajebavajte i učestvujte ili ne, prosto je.

Ukratko. Da ne pravimo dramu gde je nema. Dao plus, dao jer mi se sviđa definicija, minus jer se ne sviđa. Jednostavno

+1

Ne volim šizenja jer se previše nazor nekako forsira "JOJ ŠTO SAM LOOOOD VIDME KAKO SAM BRZ I LOOOOOD"

+1

(insert generic comment along the lines of luksa za ktitora)

Jesmo stoka generalno. Kurac bih vam ja moj organozovao bilo šta. Sranje ili ne koga boli kurac, ja napisao definiciju danas nije mi se svidela slabo bilo obrisao i ajd zdravo. Od jednom svi oće da moderišu i pametuju. Napušite se kurca lahaneze. Ova 2 izašla i rekli lepo slabo ocenili smo i ajd zdravo i to je sve što treba da se uradi ako imaš potrebu za tim. Večito neka duboka diskusija nešto se zavere neke vade u kurac više. Ili se zajebavajte i učestvujte ili ne, prosto je.

Brate ja sam morao da naglasim da ne bude da sam ocijenjivao kasnije po ovoj temi, nego po onoj listi đe se ne vidi ko je autor. Kapiram da je većina tako i uradila jer nijesu sve defke linkovane na ovoj temi

EDIT: Zbog toga mislim da nije bilo mnogo zavjera tipa da su nekome sistematski lupali minuse. Možda par takvih slučajeva od par ljudi ali da je neko primio 10 komada na kvarnjaka, teško

Boxer
Jesmo stoka

+1

Kurac bih vam ja moj

+1

Napušite se kurca

+1

slabo ocenili smo i ajd zdravo

+1

vade u kurac više

+1

Nisi ti mene skapirao. Ni meni ovo takmičenje nije nešto, a u svim sam do sada učestvovao i imao brdo nekih polufinala i finala, istina zahvaljujući onim pv tovima ali napisao danas, axa, ma nije meni to to obrisao i ajd ti Bohore napolje polako pusti kera,s kuvaj kafu i na sunce malo, bez reči. Tu je kraj svake priče. Ko ga jebe, ovo je sranje sledeće će da bude do jaja i idemo dalje. Pišate po Agilnom ili kome već ko je odvojio sat vremena da se isccima za ovo. NEZAHVALNA SMO STOKA.

Pišate po Agilnom ili kome već ko je odvojio sat vremena da se isccima za ovo.

Ne znam jesi pri ovom mislio na mene ali samo da kažem da nemam ništa s tim.
Svaka čast njemu što je ovo odradio ali kapiram da je bilo bolje napraviti klasično turnirsko takmičenje kao i do sada i da u svakom kolu ima poneki nedefinisan/slabo definisan izraz jer ovako imamo smarače koji dođu ođe i seru kako im je obrisana defka ili kako su dobili ne znam kol'ko minusa ili nekih za koje iskreno vjerujem da su progurali defke u popularne jer im zinula gujsca.
Jes da se i ona sa glasanjem mogu itekako namjestiti ali bar proteknu bez tužakanja i najvećim dijelom bez nekih stra... oću reći pošalica i igara riječima

Ma na sve sam mislio na čelu samnom. Reče čovek da mu je ovo bila neka proba za neko veće takmičenje. de znam više i boli me kurac. Ne znam što sam i ovo pisao.