Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa onda odi do trafike i daj 100 kinti, prosto :D
Što su u Argentinu stavili ovako š igrače? Fazon imam 4 komada: Romero golman, Kampanjaro, Roho i Banega.
idem odma :D
Jebote ti već "ideš odma" sat vremena. :)
JAOOOOOOOO! Zaboravih da pogledam dal je bio kod na nekoj danas što sam dobio. Sad je kasno, bacio jbg.
Kupi i slidže usput :D
Idi uzmi i ti Zeuse, nemoj samo da pregovaraš ovde! :D
Evo, evo, idem za 10 minuta :)
Kupio 5 kesica, od ovih malo poznatijih dobio Evru, Asamou, Zapatu i Turea, nijednog Kroasana ni Bosanca. Najviše Grka, 3 komada.
E sta je sa ovim online albumom_ Oce li ko to skupljati_
Odo do kladze, pa cu usput da kupim par kesica. Navukli ste me sekto :)
Nego šta Papete, kupuj koliko možeš, malo po malo :)
Ne verujem da cu skupljati, ali ko zna
Za pocetak par kesica, pa cemo videti kakav ce biti razvoj situacije :)
Данас купио, ипак 60 кинти, изгледа ова код мене што ради није знала. Имам за сад око 40 сличица залепљених, највише Шпанаца и то Давид Силва, Негредо, Фабрегас и Педро. Сутра узимам исто ко данас, 5 кесица.
Jebote ja nemam ni jednog Španca ni Brazilca.
OĆE NEKO KLIKERA HEHE
Svjetsko prvenstvo bez albuma za sličice = ŠKK događaj!
Pogotovo ovo prvenstvo, kada naša Beha prvi put nastupa na SP-u.
Danas otvaram paket sličica, kad tamo - ko? Niko Kranjčar! OPAAAAAAAAAA!
skupo jebote, za evropsko 2004 kesica bila 10 dinara :D
Ovde kod mene na putu do kladze ima samo jedna trafika. I u njoj imaju samo one karikature. Jbg
Kod nas 4 trafike i 5 kladža :)