Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa onda odi do trafike i daj 100 kinti, prosto :D
Što su u Argentinu stavili ovako š igrače? Fazon imam 4 komada: Romero golman, Kampanjaro, Roho i Banega.
idem odma :D
Jebote ti već "ideš odma" sat vremena. :)
JAOOOOOOOO! Zaboravih da pogledam dal je bio kod na nekoj danas što sam dobio. Sad je kasno, bacio jbg.
Kupi i slidže usput :D
Idi uzmi i ti Zeuse, nemoj samo da pregovaraš ovde! :D
Evo, evo, idem za 10 minuta :)
Kupio 5 kesica, od ovih malo poznatijih dobio Evru, Asamou, Zapatu i Turea, nijednog Kroasana ni Bosanca. Najviše Grka, 3 komada.
E sta je sa ovim online albumom_ Oce li ko to skupljati_
Odo do kladze, pa cu usput da kupim par kesica. Navukli ste me sekto :)
Nego šta Papete, kupuj koliko možeš, malo po malo :)
Ne verujem da cu skupljati, ali ko zna
Za pocetak par kesica, pa cemo videti kakav ce biti razvoj situacije :)
Данас купио, ипак 60 кинти, изгледа ова код мене што ради није знала. Имам за сад око 40 сличица залепљених, највише Шпанаца и то Давид Силва, Негредо, Фабрегас и Педро. Сутра узимам исто ко данас, 5 кесица.
Jebote ja nemam ni jednog Španca ni Brazilca.
OĆE NEKO KLIKERA HEHE
Svjetsko prvenstvo bez albuma za sličice = ŠKK događaj!
Pogotovo ovo prvenstvo, kada naša Beha prvi put nastupa na SP-u.
Danas otvaram paket sličica, kad tamo - ko? Niko Kranjčar! OPAAAAAAAAAA!
skupo jebote, za evropsko 2004 kesica bila 10 dinara :D
Ovde kod mene na putu do kladze ima samo jedna trafika. I u njoj imaju samo one karikature. Jbg
Kod nas 4 trafike i 5 kladža :)