Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Ja ko klinac skupljao karikature lolo sad mi i nije nesto...e da, zaboravih da pitam, ima li u nekim novinama album il moram da pljunem 100 kinti za isti?

2. Pitaj na trafici, ne znam u kojim novinama ima danas. Sutra je u Mocartsportu

3. Пуко си синоћ 10000дин н клаџи, па фрка сад лололо

4. lolo thilmo nekad bilo 20 kinti kesica album fazon 40 ovo sad daleko bilo :D

5. Džanke brazuka su ti karikature.

6. da, ali valja li kurcu Mareeee?

7. Па јес реално да кесица буде 20-30дин, мало су прећерали са 60.

8. e to ne znam, sakupio sam karikature 06 i 10 ove nzm :S

9. i ja sam pre ovoga skupljao karikature al sad mi nekako trulo :D

10. Dzankee ti si stari kladioničar trebao bi da znaš da ima u Mozzartsportu sutra album i 6 sličica. :)

11. Sranje su karikature. Fazon imaš o igračima kao skraćenu biografiju (pola netačno), i to na mestu gde se lepi sličica. Kad zalepiš sličicu ne moš više da čitaš to. Kurac žešći.

12. Meni su karikature 2006 bile žešće dobre, ove 2010. slabije, a ove sad užas.

13. lolo, jedino se isplati zbog nagrada skupljati.

14. Nemojte skrnaviti temu sa ovom brazukom ljubi vas brat.

Inače uzo album, čekam da legne plata da uzmem koju kesicu za početak.

15. http://www.youtube.com/watch?v=ikJDzjl9pTk#t=
    šta je tebi dobro kod ovih balija čamogu???
    edit: ajs ojebo

16. zeussick...uz ono sranje mozzartsport? to se u mozzartu kupuje je l'?

17. Sranje su karikature. Fazon imaš o igračima kao skraćenu biografiju (pola netačno), i to na mestu gde se lepi sličica. Kad zalepiš sličicu ne moš više da čitaš to. Kurac žešći.

Znaci ne uzimam Brazuku to je to :))

18. ko ce da ceka do sutra :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.