Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I tih 7 mozes da razvuces na 3 meseca.
Ma nek se nosi panini.Jebem ih u picku.
I da ne pusis 20 godina mozes da ustekas za audija.
Pa de ti je? ehehehe mehehehe
Јебем ли га, рекох да нисам скупљао сличке од детињстава, можда су увек биле скупе али тад израбљујеш родитеље, прерачунаваш се тек кад сам плаћаш. :)
Скоро ми рече колега, који има клинца трећи разред основне, да је морао да му купи андроид телефон и таблет да би се уклопио међ другаре, пошто сви имају.
Upravo :)
sutra cu opet da kupim 3-4 kesice....al preskupo je jbg...ne izgleda puno 60 kinti ovako, al da je 30 din recimo bio bi zadovoljan, i to mislim da je neka realna cena za 5 jebenih papirica...
al opet ponavljam, ne deluje mi nesto posebno ni album, omot je go kurac, a i slicice su neke jadne male....ne znam dal su i prethodnih godina bile takve jer nisam skupljao nista, al znam da su pre bile vece. Ovo moram sa lupom da gledam
i ima mi par gluposti....recimo ono sto naziv reprezentacije pise na 10 razlicitih jezika, vau...i ono grupa, group, groope i to zauzme deo strane bezveze....umesto toga bolje da su stavili neki podatak o zemlji, glavni grad, broj stanovnika, valuta i tako neke zajebancije...a u pozadini svake repke da stoji neki pejzaz iz njihove zemlje
A jest sad Pezose oš još i broj telefona igrača? :) Od sutra ću po jednu-dve da kupujem dobro reče Šomi pre par strana, nije fora odma popuniti.
tu si upravu.
+1
I iz svake zemlje da postave sliku djevojke koju je Slavko spavao.
Mare cigane jel si kupio sličice? Ako nisi onda nemoj tu da mi sereš.
AHAHAHhahaAHHAhaH BOLTE ISPALO TI GOVNO MENJAŠ POST HOHOHOHOHO
kupiću ih jebo te pas ne smaraj više...
A jebiga neću Čampija da uvredim, zato što se ubacio kad nije trebao. :)
I ja ću od sutra po jednu, dve, danas kupio 5 komada pa onda malopre jos 3.
Vas straobalno kenja šta dobijate! Ja imam samo 6 poznatih jebote: Falkaa, Staridža, Kagavu, Mandžukića, Van der Varta i Krosa.
Jel ti možeš da veruješ da sam ja od 15 sličica dobio 10, 11 onako baš poznatijih igrača, žešće me usralo.
Imam i ja onako srednje poznate al od ovih vrh poznatih samo ovih 6 gore navedenih. Imam tipa Inlera, Tiotea, Salpingidisa, Đakerinija....
Što se tiče onih kodova nisam ih našo ni na jednoj slidži..
Ja konj danas zaboravio da pogledam, setio se tek kad sam ih bacio.
Ma to će biti na jednoj od sto.
kakvi kodovi?? ja imam kodove na svakoj onoj svetlucavoj slicici sa grbom saveza...a imam ih 4 ili 5