Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Kodovi na poleđini sličica, oni ti služe za onlajn album, 1 kod - 5 sličica.

2. Aham izgleda da sam provalio gde se to dobija. Gledajte grbove, sličice timova i ove specijalne sličice sa prve strane. Verovatno je na tim.

3. Ja imam Hrvatsku repku ali nema koda..

4. Imam i ja Honduras. Jebemliga onda ne znam gde su metnuli.

5. ako nekom trebaju ti kodovi mogu mu dati, imam ih kazem 4-5 za sad, a boli me uvo da popunjavam online, ne znam ni sta je to

6. Neko ko dobija 100 din dnevno ga je popusio. Niti može da kupi 2 paketa niti da nesto pojede za 40 dinara.

7. Neko ko dobija 100 din dnevno ga je popusio. Niti može da kupi 2 paketa niti da nesto pojede za 40 dinara.

Upravo to, 60 kinti čisto preterivanje, ali merak je merak.

8. To sam i ja konto rasni. Imam sreće što dobijam 200 za užinu i sklopih idealnu kombinaciju. Nažderem se kući, kupim 2 kesice, sok i eventualno imam za bananicu ako mi se jede nešto slatko. Pezose pošalji mi u pvt kodove.

9. poslacu ti sutra, u kancelariji mi ostalo....jedino ako cale nije ispraznio kantu za smece, al mislim da nije

10. Preterali su ove godine. Euro 2006 je bio 30 dinara. Ili 35.

11. Kako ti ne dosadi vise? :------------)))))))))

12. Po meni bi 40 dinara bilo najrazumnije. Ipak su to 5 mala parčeta papira, al ajd..

13. Zvezdina nalepnica 10x10 kosta dinar. A ova slicica 10 puta vise.

14. Dajte link od tog online albuma?

15. Ima u prvom postu ja msm.

16. Vi koji skupljate za nas sirotinju snimajte kako kupujete slicice,kako cepate kesice i kako lepite. Da osetimo malo te draži.

17. Sinoć dobio 1200din na kladži i dao 900 za sličice..to mi je taktika, da mi kladionica plati sličke lolo

18. takodje shomy lolo

hvala zeussick

19. Si dobio nešt od poznatih Džanki?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.