Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. ja u svakoj kesici jednog reprezentativca jebenog Hondurasa

2. Kolkos uzo kesica? Ja iz Hondurasa imam samo timsku i to je to.

3. 5 komada...uzecu kasnije il sutra jos 5... od timskih imam samo jednu ne mogu da se setim koju...azijska ekipa neka...a imam grb holandije :))

4. Iz Hondurasa nemam nijednog. I amera nema nigde majku im. A iz Portugala samo Ronalda lolo. Ja već oko 100 komada imam, nisam brojao.

5. ma nek mi prodje jedan od dva tiketa i lagano uzimam 20 kesica lolo

6. 62 zalepljene i 4 duplikata. Uzeću sutra verovatno 5 komada. Imam 2 amera. Nekog odbrambenog i Demarkusa Bizlija (Grizlija) kojeg sam 2010 zadnjeg zalepio saćam se. Džanki imam i ja grb Holandije.

7. Neko rece bolje da ima glavni grad te drzave broj stanovnika i to...u potpunosti se slazem...mogli su i da stave tipa kolko puta osvajali SP, kolko puta igrali u finalu, najveci uspeh i to...

8. Imam 7 kodova, poslao mi Pezos.

9. Joj kad vas vidim ovako euforične i meni dođe da skupljam, pa makar i lica, al neću jedini da skupljam

10. Neko rece bolje da ima glavni grad te drzave broj stanovnika i to...u potpunosti se slazem...mogli su i da stave tipa kolko puta osvajali SP, kolko puta igrali u finalu, najveci uspeh i to...

NIJE NEKO REKAO, NEGO JEDAN JEDINI PETAR PEZO$

11. FIFA fair play sličica, lopta, Kranjčar, Jelavić, Mandžukić, Busquets, Huntelaar, Salpingidis, Angoua, Konno, Alvaro Gonzalez, Sturridge, Buffon, Varane, Abidal, Zabaleta, Di Maria, tim Nigerije, Schweinsteiger, Kroos i Bystrov.

Još nijednog Zmaja nemam. :(

12. Kupio još 5 kesica. Stivi Dži, Srna Ustaša, grbovi: Rusija, Argentina i Iran, i dva dela stadiona. Duplikat tim Hondurasa. 86 zalepljenih i 5 duplikata. Kolumbijaca najviše za sad, osam komada imam.

13. Smo tri repke nemam ništa. I TO BRAZIL, FRANCUSKA i Koreja.

14. Imaš li Avdiju? :D

15. DAJEM KURAC ZA AVDIJU VRŠAJEVIĆA.

KUPIĆU ALBUM I SAMO ĆU NJEGA DA ZALIJEPIM

16. Ja uzeo još jednu kesicu, ukupno 10 sam kupio. Dobio Gaga, Varelu i grb Francuske. Još nijedan jedini duplikat!

17. Јебем вас у уста, ја нисам још ни купио, морам сјутра! :/

18. Neam. Samo Spahića od Bosanaca.

19. Zeuse prepiši kod, ne zaboravi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.