Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Јебо ме курац, већ сам 200 сличица излепио, 1/4 албума јебеног...
    Мени бакшиш обезбеђује сличице, цркните паори!!!!
    И ДОБИЈО САМ КЕЦА ДАНАС! ОПАА!
    Пола Њемачке, Грчке, браћа Кроати.. Углавном Јевропски прецтавници, јелте...

2. Ti kodovi se nalaze na grbovima izgleda, ja sad izvuko Španski grb i imam kod.

3. Po koliko ste sličica dobili uz album ? Ja 12 komada lolo...i to me usralo, izvuk'o Ronalda, Jaju Turea, Riberija, Gecea, keca i dve blještave.

4. jes izgleda samo na grbovima...ja u mozzart uzeo onaj casopis dobio album i 6 slicica...

5. Uzo sad Mozzartsport, izvuko Mandžukića, Kagavu, Salpingidisa i neka 3 pacijenta.

6. Pa po kojoj logici onda mozes da popunis virtuelni album ako se dobija samo na grbovima i dobijes 5 virtuelnih slicica?

7. Pa po kojoj logici onda mozes da popunis virtuelni album ako se dobija samo na grbovima i dobijes 5 virtuelnih slicica?

Pa dnevno dobijaš 1 ili 2 kesice, i plus ti kodovi koji se nađu ponekad.

8. оће ли играти роналдињо на сп?

9. Uzo 2 kesice danas. Fala Bogu bez duplikata. Dobio Ustašu Eduarda, Podolskog, Rafu Markeza i Gekasa. SEVNUO I PRVI MEĐED!!! Spahić mađija. Sad iam 62 zalepljene.

10. Ja još nijednog međeda.

11. A zasto medjeda? Koga boli kurac za njih??

12. Neam pojma elektro, ja navijam za Honduras.

13. За прошли је баш фина мењажа била у порти ту у Новом Саду.... Неки чова ми дао 10 комада за дупликат неког Мексиканца, фалило му ваљда само пар комада још.... Попуних тај, а за овај ћу да видим хоћу ли почињати.... Колико има тих сличица у албуму сад?

14. 639 i ona 00 znači 640

15. Ja još nijednog duplikata, to mi se sviđa.

16. Фино, фино.... Можда вам се и ја прикључим ондак....

17. Убачите у први пост слику албума правог

18. U svakoj kesici obavezno jednog švabu izvučem. Rojsa i Šmelcera imam duplake.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.