Јебо ме курац, већ сам 200 сличица излепио, 1/4 албума јебеног...
Мени бакшиш обезбеђује сличице, цркните паори!!!!
И ДОБИЈО САМ КЕЦА ДАНАС! ОПАА!
Пола Њемачке, Грчке, браћа Кроати.. Углавном Јевропски прецтавници, јелте...
Uzo 2 kesice danas. Fala Bogu bez duplikata. Dobio Ustašu Eduarda, Podolskog, Rafu Markeza i Gekasa. SEVNUO I PRVI MEĐED!!! Spahić mađija. Sad iam 62 zalepljene.
За прошли је баш фина мењажа била у порти ту у Новом Саду.... Неки чова ми дао 10 комада за дупликат неког Мексиканца, фалило му ваљда само пар комада још.... Попуних тај, а за овај ћу да видим хоћу ли почињати.... Колико има тих сличица у албуму сад?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Јебо ме курац, већ сам 200 сличица излепио, 1/4 албума јебеног...
Мени бакшиш обезбеђује сличице, цркните паори!!!!
И ДОБИЈО САМ КЕЦА ДАНАС! ОПАА!
Пола Њемачке, Грчке, браћа Кроати.. Углавном Јевропски прецтавници, јелте...
Ti kodovi se nalaze na grbovima izgleda, ja sad izvuko Španski grb i imam kod.
Po koliko ste sličica dobili uz album ? Ja 12 komada lolo...i to me usralo, izvuk'o Ronalda, Jaju Turea, Riberija, Gecea, keca i dve blještave.
jes izgleda samo na grbovima...ja u mozzart uzeo onaj casopis dobio album i 6 slicica...
Uzo sad Mozzartsport, izvuko Mandžukića, Kagavu, Salpingidisa i neka 3 pacijenta.
Pa po kojoj logici onda mozes da popunis virtuelni album ako se dobija samo na grbovima i dobijes 5 virtuelnih slicica?
Pa dnevno dobijaš 1 ili 2 kesice, i plus ti kodovi koji se nađu ponekad.
Aha.
оће ли играти роналдињо на сп?
Uzo 2 kesice danas. Fala Bogu bez duplikata. Dobio Ustašu Eduarda, Podolskog, Rafu Markeza i Gekasa. SEVNUO I PRVI MEĐED!!! Spahić mađija. Sad iam 62 zalepljene.
Ja još nijednog međeda.
A zasto medjeda? Koga boli kurac za njih??
Neam pojma elektro, ja navijam za Honduras.
За прошли је баш фина мењажа била у порти ту у Новом Саду.... Неки чова ми дао 10 комада за дупликат неког Мексиканца, фалило му ваљда само пар комада још.... Попуних тај, а за овај ћу да видим хоћу ли почињати.... Колико има тих сличица у албуму сад?
639 i ona 00 znači 640
Ja još nijednog duplikata, to mi se sviđa.
Фино, фино.... Можда вам се и ја прикључим ондак....
Убачите у први пост слику албума правог
Imaš linkoa slike.
U svakoj kesici obavezno jednog švabu izvučem. Rojsa i Šmelcera imam duplake.