popismanio se.
Sad lik u prijateljima na fb okači da je dobio 5x Avdiju Vršajevića sve u jednom paketiću...vidim da jebu grebu po komentarima pa kontam da vam je on sveti gral :)
ELEKTRO MEĆI AVDIJU U PRVI POST! :D
a sta znace ovi kodovi
To su kodovi za popunjavanje online albuma, jedan kod je 5 slicica. Ako ti ne trebaju pošalji ih meni ja popunjavam i ovaj zemljani i onaj virtuelni.
Posl'o.
Kupio još 2 kesice, dobio Mitroglua, Muntarija, tim Rusije i još jedan stadion. I dalje nijedan duplikat.
nijednog iranca i bosanca nemam. MUSLIDZE ME BOJKOTUJU HEHE.
Ali zato kidam s belgijom i italijom.
Samo lepite? Fuljite li se?
Živeo. Nemojte da bacate kodove, pošaljite ih slobodno.
Kome ne treba kod, može meni siromahu da da.
Dajte kodoa! :)
Ja iam samo 2 koda za sad.
Ako me Mančester ne sjebe biće slički! :)
КУПИЈО СА АЛБУМ ЗА 50 ЦЕНАТА СА ТИП НОВИНЕ ОПААААААААААААА
A sličice?
Добио 6 комада, мада се нисам надао јер нема омота оног, тј фолије, али бијаху унутра, сад ћу виђет које су тачно, али онако офрље, нису неке :)
О, није лоше, Тијаго Мота, Мирослав Клосе и Фернандо Гаго :)
Kome ne treba kod nek mi salje u PVT :D Dobih danas grb Cilea...i grb Hrvata :D
Лијепите ли одма' сличице?
Da. Danas dobih 4 komada iz Slonovače i još 2 iz Kolumbije. Imam 10 Kolumbijaca i sutra cenim da ću bar još 2 dobiti.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
popismanio se.
Sad lik u prijateljima na fb okači da je dobio 5x Avdiju Vršajevića sve u jednom paketiću...vidim da jebu grebu po komentarima pa kontam da vam je on sveti gral :)
ELEKTRO MEĆI AVDIJU U PRVI POST! :D
a sta znace ovi kodovi
To su kodovi za popunjavanje online albuma, jedan kod je 5 slicica. Ako ti ne trebaju pošalji ih meni ja popunjavam i ovaj zemljani i onaj virtuelni.
Posl'o.
Kupio još 2 kesice, dobio Mitroglua, Muntarija, tim Rusije i još jedan stadion. I dalje nijedan duplikat.
nijednog iranca i bosanca nemam. MUSLIDZE ME BOJKOTUJU HEHE.
Ali zato kidam s belgijom i italijom.
Samo lepite? Fuljite li se?
Posl'o.
Živeo. Nemojte da bacate kodove, pošaljite ih slobodno.
Kome ne treba kod, može meni siromahu da da.
Dajte kodoa! :)
Ja iam samo 2 koda za sad.
Ako me Mančester ne sjebe biće slički! :)
КУПИЈО СА АЛБУМ ЗА 50 ЦЕНАТА СА ТИП НОВИНЕ ОПААААААААААААА
A sličice?
Добио 6 комада, мада се нисам надао јер нема омота оног, тј фолије, али бијаху унутра, сад ћу виђет које су тачно, али онако офрље, нису неке :)
О, није лоше, Тијаго Мота, Мирослав Клосе и Фернандо Гаго :)
Kome ne treba kod nek mi salje u PVT :D Dobih danas grb Cilea...i grb Hrvata :D
Лијепите ли одма' сличице?
Da. Danas dobih 4 komada iz Slonovače i još 2 iz Kolumbije. Imam 10 Kolumbijaca i sutra cenim da ću bar još 2 dobiti.