Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Lolo brate kolko si popunio ukupno? ja i dalje cekam da prodjem prokleti tiket pa da uzmem fazon 20 kesica lolo

2. Imam 107 zalepljenih i 9 duplikata. Jbg kad sam sirovina svaki dan 5 kupujem, juče 7 :)

3. Ја идем градом и сви продају оне сличице за свјетске трансфере, како ли се зове оно говно од албума, и улазим у једну трафичицу велим А НЕ ТЕ НЕГО ПАНИНИЈЕВЕ ИМАТЕ ЛИ, вели она жена ШТО ЈЕ ОВО, НИКО НЕЋЕ ОВЕ и растужи се :Д

4. Uzeo danas dve kesice, od poznatijih Iniesta, Eto'o, Tijago Mota, Pogba, Nasri, Maskerano. I reprezentaciju bosancerosa. I 00.

5. A jebite se sad svi popunjavate i digitalni. To za mene sirotinju.

6. Treba nekom tim Hondurasa imam duplikat?

7. Bolt jebe! Ja 72 zalepljene, 0 duplikata.

8. Ja 5 duplikata za sad. Kakitani, Smelcer, neki Korejanac i Rojs. Dao drugu malopre Van Persija za Esijena i Bejnsa.

9. hehe bolte meni treba salji postom pozz

10. i da koja je poenta skupljanja online albuma? :D

11. radijacija gde je onlajn album na netu? jel na oficijalnom fifinom sajtu?

12. Eo maćori.
    http://www.fifa.com/stickeralbum/

Dzankee
    i da koja je poenta skupljanja online albuma? :D

Zato što volim.

13. Fejz imaš u prvom postu.

14. па још не може да се попуњава.. крв им јебем

15. Ja uzo pare danas na kladži, al mi trebaju, pa ću da ostavim sa strane za jedno 5,6 kesica.

16. Radijacijo, poslacu ti 5 kodova sad, dobar si decko. Ionako sam prebogat pa cu verovatno dva albuma da popunim lolo

17. који сте ликови играте клаџу добијете и купите кесице са сличицама :ОЧОЛО :)

18. ne nego kad se popuni taj online album, posto cu popuniti i taj ako budem imao dovoljno kodova jelte, jel se dobija nesto osim dzonsona?

19. hahahahha, reci Fejz, koja nepandanija.

20. Pošaljite i meni neki kod, iam 2 za sad, siroma' čovek.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.