Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. ne znam gde je tu logika.nikada nije bilo tako,al ajde,mozda im je sada tako.

2. Vidim na PIK-u neka sličica fudbalera iz BiH košta 50.000 maraka. Pa eto, da se javim ja, ako neko hoče imam sličicu reprezentacije BiH, nisam je zalijepio, pa prodaću je za 100 KM, skroman sam, jbg :)

E, ovako, kod mene je pakovanje jedna marka, pu jebemligausta, što jest' jest', puno je.

Kupio sam desetak pakovanja i imam Barzaglia duplog, Valjda ću do ljeta da ga sakupim :)

Ako neko ima duplikate, a da je blizu Banja Luke, nek mi se javi u PVT :)

3. Jedva sam našo Sport i to bio samo jedan, dobio Mertezakera, Guadrada, Balotelija (duplikat) i još neka tri crnca.

4. Hehe, bas htedoh i ja da pitam. :)

Btw zeuse imas pvt.

5. JEBENI FALKO I KRISTIJANO U SPORTU!!!

6. rasni posto je sport?

7. 30 kinti je Sport, požurite teško se nalazi, bar je kod mene tako bilo.

8. Imam tri kodoa, ko oce ?

9. Ocu ja, PVT ako moze.

10. Poslao sam Papetu. Tebi cu sledecu turu :d

11. shomy salji i meni lolo....inace, kolko retko dobijate grbove? ja fazon jedan u 10 kesica -.-

12. Isti slučaj Džanki. Iam 3 grba samo.

13. Ja dobio danas dva u jednoj. A danas keva uzela album da lista, i vidi da ima preko 100 sličica, a zna da 5 koštaju šeset dindži, napsova mi se što dadoh tolike pare za sličke obične lolo...a tek treba da dam...al jbg, merak nema cenu.

14. Е јел има неко да је скупљао панинијеве за еворпско 2012? Фале ми две сличице, 194 и 195 да попуним албум. Ако неко има међу дупликатима те две, а да му је остало, нек се јави.

15. Danas sam dobio dosta. Pišem posle kolko kad izbrojim. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.