Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Један офтопик

Јел успео неко да попуни овај албум? Ја се сећам да једно десетак сличица уопште није постојало, из наше репрезентације 5-6, тренер шведске, неко из еквадора и тако то. Само је једног дана у трафику испред школе дошла тура кесица у којој си могао да нађеш неку од ових "непостојећих", и сећам се да су уместо плаве позадине ове имале црно белу. Мене усро Горан Гавранчић, сећам се да сам га држао у гаћама за време физичког да ми неко не марне.
    Какве су се ту теорије завере ковале типа те сличице само на косову могу да се нађу, или је у Куршумлији неки другар нашо 3 кесице само са тим сличицама.

http://static.kupindoslike.com/Album-sa-slicicama-Svetski-fudbal-2006-skoro-pun-_slika_XL_1644662.jpg

2. Ja za neki dan krecem da kupujem slicice :)
    Gde se nalaze ti kodovi,u kesicama?
    Posto meni ne trebaju,objavljivacu ovde :)

3. Kodovi se nalaze najčešće na grbovima ali i na onim sličicama sa prve i druge strane.

4. Na sličicama imaš kodove tj na grbovima i na sličicama sa prve strane.

5. Comi_PG

Ja sam ka ispičke popunio album iz 2004 ne sjećam se što je tačno bilo bez da su reprezentacije nekakve i da je pavel nedved trebao na kraju da se sastavi. I da sam dao 60 običnih za njegovu nogu.

Realno, prejak album bio :D Pavel jebeni Nedved :D

Elem...dobih Van Persija...Ronalda...van der Vaarta...grb obale slonovace...3 stadiona...onu sarenu slicicu broj 5, 6 kako vec

6. Zamenih Švabu za Švabu. Lama za Švajnštajgera. Sad imam 127 i kupiću posle par komada.

7. Ја имам 108 сличица и око 12 дупликата.

8. Od 14 duplikata imam onog Maniatisa 2 komada. JEBEMGAUSTA!

9. Kupio sad 5 kesica i opet nijedan duplikat, izvuko Lamparda, Palasiijosa, Maskerana, Kevinog Princa i grb Japana, izvuko sam neke Brazilce, Portugalce i Engleze za koje u životu nisam čuo.
    106 zalepljene - 1 duplikat. lolo
    EDIT Ipak 105 zalepljene - 2 duplikata, eo sad kad sam lepio vidim da jednog iz Obale Slonovače već imam.

10. 38 Zalepljenih i 1 duplikat.

11. Od duplikata imam Zabaletu, Lama, Karnezisa od poznatijih i 6 Korejanaca mater im jebem. Imam i 00 duplu.

12. Imate u Sportu danas album i sličice, sad mi reče drug da je dobio Bufona, Švajnštajgera i Abidala.

13. Jel postoji neka zvanicna stranica/grupa na fejsu za razmenu ?

14. da li ima na netu da se popunjava onlajn albuma?bez tih kodova.pitam jer je za proslo prvenstvo bio neki fudbalski kviz i mogao si da lepis slicice u onlajna album i kasnije da se menjas.

15. Šaljite koji kod jeba vas kruv

16. Opustosicu trafike sa jedno 20-30 tih novosti, jeftinije ce da me izadje nego da kupujem kesice...

17. mislis da su stavili sve slicice u novine,a ne samo par kombinacija?

18. Nemam pojma, provericu na licu mesta :)

19. mislis da su stavili sve slicice u novine,a ne samo par kombinacija?

Stavljaju mnogo kombinacija, znam kad je bilo u Novostima. Ja bio da kupim Sport na 3,4 mesta i nigde nema. A i mnogo se više isplati da uzmeš jedno 15-20 komada, 30 dinara, dobiješ album i 6 sličica, a kad kupuješ 60 dinara - 5 sličica.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.