Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. сад сам извалио да имам гомилу дупликата из 2008. а ни не знам дал имам албум.

2. skuplja li neko iz jebenog krusevca da menjamoo

3. Какав шоу био тамо 2006. СП у Немачкој и сад долази код мене девојчица из комшилука да се мењамо, реко ајде. Кад ликуша вади огроман шпил сличица из 2002. лололо

4. Stavi ga na Limundo da licitiramo. :D

5. Mozes za 4000 da ga prodas ako je u extra stanju.

6. Ако нађеш правог купца и ако је стварно у беспрекорном стању можеш мнооого више од 4000 да узмеш.

7. realno, prvi broj albuma se prodavao za par hiljada evara ;)

8. Fali mi samo 3 grba. Grčaka, Japan i Alžir. A sećam se da sam 2010. u svakoj trećoj kesici dobijao grb Japana onu ptičurinu

9. Fali mi samo 3 grba. Grčaka, Japan i Alžir. A sećam se da sam 2010. u svakoj trećoj kesici dobijao grb Japana onu ptičurinu

Imam ja grb Japana, al' zalijepljen! :)

10. Imam i ja trista sličica koje ti nemaš, al' zalepljene :)

11. Opaaaaa fina fotka Nikolase. Inače popunih Grčku i Francusku. Sad imam 4 popunjene i 4 gde mi fali po jedna sličica.

12. lolo jel su to tvoji???

13. ja zalepio 220, idemo polako do 640 :D

14. Mare nažalost nisu, naleteo sam na sliku na fejsu pa rekoh da podelim sa kolegama slidžomanima. Počeo sam da skupljam od Bonartovog albuma '98 pa sam se posle prebacio na Panini. :D

15. Имам око 190. Полако, сад сам нешто уфитиљио са парама тако да ћу се трудити да дневно купим бар по једну, две максимум кесице.

16. Имам око 190. Полако, сад сам нешто уфитиљио са парама тако да ћу се трудити да дневно купим бар по једну, две максимум кесице.

Isti slučaj, sve pare sam potrošio, pa zadnja 2,3 dana kupujem po 1 kesicu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.