U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Колко су у Србији сличице?
60 кинти... много, ал мерак нема цену.
Okle njemu 1994. godina, jbt, ljudi ljeba nisu imali a ne albume? xD
Тако и у РС отприлике. Јес, вала , скупо..
Јел 640 слиби?
Jest'
Potrosio sve pare, ali eto resenja , nasao sam sitnis koji sam skupljao mesecima ima nekih 2000 sad moram da ukrupnim negde u banci. vuhu! :D
ne nadaj se da ces popuniti album sa tih 50 komada, jer su kesice tek iyasle, nisu ni oni ludi da sve slicice stavljaju u prvu proizvodnju. npr brojevi 222 333 232 ce biti ostampani tek za pet meseci, tako da bi i onda bilo napaljenika kojima fali par komada, al i dalje kupuju
kupite popunjen album,sta da se cimate.
dao mi neki dalji rod albume iz 90te i 92ge.90ta popunjena vise od pola,92ga 15 slicica.jebi ga,nije se imalo ni za leba,tih 15 sam verovatno dobio za rodjendan.heheh
Imam sve tri. Grb Slonovače, Đilardino i Tiote. :)
Izvuko sam Fredija Ljungberga, da li to neki bag jeste
Nisi ukapirao sta je hteo da kaze...
Jebote sunce deranje, evo vec treci put danas kad hocu da odgovorim nekome, tvoj post se samo podbaci ispred. Kakva je to kultura molicu lepo?
Jesam ukapirao Papete, hteo je da kaže da neke sličice ne štampaju još uvek, a brojeve je lupio.
To lutko! :)
Kad ste već tu da pitam, jel zna neko ko je 45 kod Brazilaca? U dilemi sam dal je Fernandinjo ili Dijego, a možda i neki treći ne znam.
Ne znam, ne skupljam. Znam da necu imati love da zavrsim, pa mi se i ne pocinje.
Meni fali 111 komada da popunim. :)
Super, bas mi je drago :)
Prije će biti da je Fernandinjo!