Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. брате модрић је бар 10 пута ружнији пустињки скочимиш од домагоја. а сад сам погледо овг алжирца јес мало натегнуто.

2. Evo gledam sad Hrvatsku repku u albumu (imam ih sve). Na skali od 1 do 10 po lepoti, neka slaba dvojka od mene. Mandžuka i Lovren vade prosek.

3. Peki, aj sibni na PVT onaj mail sto si rekao da imas.

lolo, i ja sam se opasno razmisljao o ovoj soluciji, ali sam ipak rekao NE. Kupujem malo po malo, kesicu po kesicu, pa dokle doguram.

4. Ja skupljam polagano, sa merakom, jedna kesica dnevno.

5. Vi koji ostavite post koliko kesica ste kupili i koje konkretne sličice ste izvukli ste baš onako, najveći nesrećnici na planeti u oštroj konkurenciji.

6. gde si jebem ti mater

7. Uzo sam samo jednu kesicu sad, nema se para jbg. Ako dobijem danas na kladži biće za još :)

8. Eo vam još jedan
    CQKG-M25L-T44G

9. Alo, eee, jel' zna neko ima li Kake' u Brazilu?

10. Crnja Bolt
    Evo gledam sad Hrvatsku repku u albumu (imam ih sve). Na skali od 1 do 10 po lepoti, neka slaba dvojka od mene.

Dovoljno je da pogledaš pacova iz reala i da ti se zgadi čivot.

11. izvukoh i ja sad Domagoja ala je ruzan hahaha

12. Данас се мењао за Кристијана Роналда. Опааа!

13. Imam ja Kristijana, koliko daju za njega?

14. Imam ja Kristijana, koliko daju za njega?

Menjaj se sa klincima, daće ti 10 za njega garant.

15. Ја сам га узео за једну, додуше једну сам му дуговао и дао још једну.

16. U pičku materinu, mislim da U Šipovu niko ne skuplja, pa kako da popunim album?

17. Jebote, upravo sam provalio da nemam nijednog Holandjanina, Kostarikanca (Kostaricanina??? koga boli kurac...) i imam samo jednog Engleza, Stivija... koji kurac? Inace prosao danas pored terazija, sa svoja 3 duplikata i kao menjaz da uradim, ono likove nose po 100 slicica, reko' koji kurac, 3 meseca do pocetka, lagano ljudi skupljajte... I naravno imali su svi sve moje duplikate.

Da li je realno da su odredjene slicice pustili u manjem broju kopija, pa da moraju da se narucuju i da ih je zajebanije naci? Kurve lopovske...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.