Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Имам око 215, данас 4 кесице, извукао грб Кроата, Модрића, Едуарда и Нојера од познатијих и саставио неки стадоин.

2. ja dobio loptu i trofej.. :D

3. 6 i 7 brojevi tako nesto

4. Usain Bolt
    Kad ste već tu da pitam, jel zna neko ko je 45 kod Brazilaca? U dilemi sam dal je Fernandinjo ili Dijego, a možda i neki treći ne znam.

Бернард из Шахтјора.

5. Па да ли је реално, имам 5 жабара и то сваког дупло, и то су ми једини дупликати.

6. Meni fali 111 komada da popunim. :)

Au brate, svaka čast! Kad pre? :)

ja dobio loptu i trofej.. :D

Ja ih dobio u istoj kesici :)

7. 102 fale. Zalepih još osam komada. Pehar, Di Mariju neki stadion i još neke anonimuse.

8. Брате Болте скупићеш албум за мање од месец дана и сморићеш се као мудо, мислим све је то океј, али скупљати чисто да се скупи и куповати 5-10 кесица сваки дан је живи смор. То је фазон да се развуче што више, малтене и у време првенства да се уђе ако треба, набављаш сличицу по сличицу. Кажем ти из искуства јер сам паре за албум 2010. штекао месецима раније и попунио га за 4 недеље јер сам неколико пута купио 20+ кесица, измењао на брзину и после се смарао док остали око мене иду на мењаже и јебавају се тражећи последњих неколико сличица. :(

9. Jebga štaš, sad se i ja menjam, ne kupujem.

10. Peki, aj sibni na PVT onaj mail sto si rekao da imas.

11. Ja ih dobio u istoj kesici :)

Hahhahah isto...da l' je moguce? :D

12. Namestio vam Tole. Pehar danas zalepio, loptu nemam još.

13. Uzeo sam 2 kesice, izvuko Robinja (koji kez), Riberija (kakav je ružan leptejebo), tim Francuske, Australije i grb Čilea, jedan duplikat.

14. Najružniji fudbaler u albumu je definitivno DOMAGOJ VIDA!

15. najveci je merak pisati rezultate u album.igrati pola-cela.ne zam kako se u drugim krajevima zove,al tako je bilo kod mene.nije tapkanje.

16. Ахахахаха е јесте Домагој је као курјак ружан.

Не знам да ли се неко сећа Хамира Буазе у албуму за СП 2010, Алжирац. Број је био ваљда 223 или 232 или тако нешто, лик изгледа као Рибери са дауновим синдромом.

17. Sanitarni čvor
    najveci je merak pisati rezultate u album.igrati pola-cela.ne zam kako se u drugim krajevima zove,al tako je bilo kod mene.nije tapkanje.

Ми смо као клинци у Нишу играли нешто што се зове леткање. Неко је писао о томе, али га је другачије назвао. Углавном се у школи играло, у ходнику или учионици. Стане се рецимо на један зид ходника и сличица се баца ка другом зиду испред себе. Сад, неко је сличицу стављао на формирану песницу и кокавцем је ударао да полети. Неки су једноставно узимали сличицу са кажирпстем и средњим, па бацали као фризби (то је било много теже). Двојица који су најближи зиду узимају све бачене сличице (рецимо, ако учествују петорица, има пет сличица), и овај што је био најближи их баца у вис и виче "слика" или "број". Ако рецимо каже "слика", његове су све сличице које су пале тако да је слика горе, остало иде другопласираном. Тако сам у четвртом основне са 3 кесице попунио албум за СП 2002. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.