Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Ја долазим у петак у Ниш, па ако можете око 5 будите код Роде, имам неких двадесетак дупликата.

2. Ма има бре сваки дан од 5.

3. Hoce biti u skorije vreme opet besplatnih albuma negde?

4. 100 dingera je jebo ga ti...danas sam dobio dva duplikata, necu vise da kupujem to sranje

5. Ja jos nisam ni poceo, pregovaram za kutiju :)

6. ma mene smorilo, sranje je album, slicice neke bedne 2cm...kupim 3-4 kesice, izvadim slicice, ni ne gledam koje su samo pogledam broj i zalepim je bez gledanja, onako mehanicki...

7. Usr'o sam se od menjanja danas. Ako nisam jedno 10 Grka uzeo, nisam nista! Jebem paninoa!

I dalje nemam nijednog Holandjanina i Kostakuranca, ne dobijam u kesicama, a ni ljudi sa kojima se menjam ih nemaju medj' duplim. Jebemmame

8. ретко ружан човек, онај фудбалер, Бејл Герет

9. 4 17 18 19 28 336 400 441 524 632

ИМА ЛИ ИКО ОВЕ СЛИЧИЦЕ, НУДИМ ВИШЕ СЛИЧИЦА ЗАЊИХ

10. Jel me zezaš tuljane da ti samo 10 komada fali?

11. Pa i tebi Bolte ne fali mnogo :) Iam ja 17 i 18 al zalepljene :)

12. 96-97 komada mi fali.

13. Sad sam kupio 2 kesice, Ćavi, Kurtoa, Koentrao, duplikat stadion, duplikat lopta i Rikardo Košta.

14. можда :)

АЈДМО ДОБРИ ЉУДИ СА ВУКЕ ИМАТЕ ЛИ ОВЕ СЛИЧИЦЕ

4 17 18 19 28 336 400 441 524 632

ОБИЛНО НАГРАЂУЈЕМ

15. Jebemućivot videću ako imam, nisu mi trenutno u stanu duplikati a da silazim sad ne mogu. Javiću sutra.

16. Asam baksuz jebem mame eee! Donese mi zena Howarda jutros, ja odem do prodavnice, uzmem kesicu, otvorim, kad ono Amer, ja rek'o mojne Howard, kad ono Dempsi. Odahnem, pomerim slicicu, iza njega Howard. Kenjam usta Paniniju!

EDIT: 392 slicice mi fale... :D

17. Bio danas na menjaži i dao grb Hondurasa, Ronalda i 00 sličicu za 15 komada lolo. Nisam ni tražio toliko nego bio neki gotivan čičica, kaže proberi 15 komada, i ja uz'o. Nego, koji je kurac sa Belgijancima ? Imam samo jebenog Lukakua, a popunio sam skoro pola albuma.

18. Е ја сам био на баскет данас у том крају, и пошто сам имао својих 30ак дупликата код себе, променио сам све то. Тај што ти је дао 15 комада за те три сличице (од које су две сјајне) те је зајебао као младог мајмуна. Нисам неко ко подржава правило "сјајна за сјајну", али ако се већ тако мењају, много је боље прихватити то. Дао си две сјајне, а видећеш кад дођеш до краја албума, кад ти на крају остане 20 сличица од чега 15 сјајних и имаш типа 50 дупликата од којих ни једна једина није сјајна.

Ако си већ мењао тако, могао си 50 сличица да му узмеш за те три лагано лол.

19. Nemam problem sa sjajnim sličkama, možda mi fale 3-4. A i uzeo sam dve sjajne. Tako da ono, na isto mu dodje, samo što ispada da sam za Ronalda uzeo 13 sličica što i nije toliko loše :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.