А чек, има и ликова који овако у купу за мењање имају сјајне? Ја мењао данас са тројицом, одмах променио све и нисам ни гледао даље. Како си узео те две сјајне?
Dao sam liku onaj moj špil od tridesetak sličica da vidi šta mu fali, a on dao meni njegov, od otprilike 100 sličica. I kad je video da nema ove tri, kaže slobodno uzmi 15 komada po tvom izboru. Sve su mu bile izmešane, ja prvo pogledao koju od sjajnih nemam, uzeo te dve i još 13 igrača. Verovatno čoveku ostalo još malo sličica da popuni, nisam ga pitao ništa.
Jebote, zamisli kao, lupam, Ronaldo vredi 5 slicica. Vredi kurac. Slicica za slicicu, nebitno da li je grb, Ronaldo, Pele, Mesi ili Deki Stankovic. :) Ja sam nakupiJo duplikata, pa ako je neko nekad blizu Vuka, ili kod ja u kraju (VRACAR JEBE KEVE), neka se javi da idemo u zezanje i izmenjamo se Alzircima!
А чек, има и ликова који овако у купу за мењање имају сјајне? Ја мењао данас са тројицом, одмах променио све и нисам ни гледао даље. Како си узео те две сјајне?
ja jos ne nadjoh nikog za menjazu
Dao sam liku onaj moj špil od tridesetak sličica da vidi šta mu fali, a on dao meni njegov, od otprilike 100 sličica. I kad je video da nema ove tri, kaže slobodno uzmi 15 komada po tvom izboru. Sve su mu bile izmešane, ja prvo pogledao koju od sjajnih nemam, uzeo te dve i još 13 igrača. Verovatno čoveku ostalo još malo sličica da popuni, nisam ga pitao ništa.
Ja izmenjao još 7 komada. Došao i Rojs i time je popunjena i Nemačka. Sad okruglo 90 mi fali.
4 17 18 19 28 336 400 441 524 632
АЈДМО АЈДМО НАРОДЕ
ima vishe od 632 fudbalera VAU BASH IH JE MLOGO
Tuljane braćala izvukao sam duplikat četvorke. Šta nudiš
Шта ош? Ош неки грб?
65 komaden mi fali.
Šta je sjajna, grb?
Imam jednu tu duplu, njeački grb, jel to sad više vrijedi?
Па као на теразијама се мењају само грб за грб. Притом има ђилоша када види да имаш брда сличица тражи ти 10 за једну или 50 динара по сличици
Hoću 30 bilo kojih.
Јепсе гвоздене буди реалнији
Jebote, zamisli kao, lupam, Ronaldo vredi 5 slicica. Vredi kurac. Slicica za slicicu, nebitno da li je grb, Ronaldo, Pele, Mesi ili Deki Stankovic. :) Ja sam nakupiJo duplikata, pa ako je neko nekad blizu Vuka, ili kod ja u kraju (VRACAR JEBE KEVE), neka se javi da idemo u zezanje i izmenjamo se Alzircima!
DOBIJO GRB KOSTARIKE LOLO IDEMO
evo sad bilo na stopsportu za engleze u albumu...
На каквом стопспорту? Шта је било? Оно што немају тимску слику, грб и што су им дресови фотошопирани?
sto ne nose dresove...za grb nista ne rece :D
Па добро, зашто бемусунце? Где си то гледо?
brate stopsport na rts-u, ono sto Aca Informacija vodi :D