rece nesto kratko za dresove kao imaju vec ugovor sa nekim...vise pricao kao problemi proizvodjaca prilikom kreiranja albuma...npr. Robinja ima u albumu a nece igrati, Strootman povredjen... i tako dalje :D
И мене је зачудило присуство Робиња... Сећам се да Инзаги није био у албуму 2006. године, а био је позван касније, и Панини га је позвао и оно фазон уручили му свечано његову сличицу. Исто и за Јенса Лемана је било те године, тако су му увалили сличицу јер је нешто пре почетка првенства рекао Клинсман да ће он да буде голман.
rece nesto kratko za dresove kao imaju vec ugovor sa nekim...vise pricao kao problemi proizvodjaca prilikom kreiranja albuma...npr. Robinja ima u albumu a nece igrati, Strootman povredjen... i tako dalje :D
И мене је зачудило присуство Робиња... Сећам се да Инзаги није био у албуму 2006. године, а био је позван касније, и Панини га је позвао и оно фазон уручили му свечано његову сличицу. Исто и за Јенса Лемана је било те године, тако су му увалили сличицу јер је нешто пре почетка првенства рекао Клинсман да ће он да буде голман.
a stadioni nisu gotovi jos?
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/2024/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BF+%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%21/1565769/%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE+%D0%B8+%D0%B1%D1%80%D0%B7%D0%BE%2C+80.+%D0%B4%D0%B5%D0%BE.html
Eo ko nije gledao :)
Ima li neko Šimunića jebem ga usta?
Слике стадиона су прављене још пре ко зна колико месеци, па биће готови, мора да бидне.
Шимунића нема у албуму, он је за дом спреман. :)
U grupi G mi fali samo sličica broj 514. Ko je taj cigan?
brate sta ces ti raditi do juna kad si sad popunio? :D
Iam ja 514, Rikardo Košta.
Jebo ga pas! One Korejance sam 2010 dobijao u svakoj kesici sad mi njih fali najviše, 7-8 komada.
Kolko ti fali ukupno?
PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D
gledaće ih na tv-u ko i mi, jebo ga labud belli.
65 komaden.
Ja samo jednog Ekvadorca imam, a 2 Korejanca.
Koji kurac je sa golmanom 'Olandije, jel im on stvarno brani, ili je bag u albumu?
To se i ja pitam bvdlga.
Je l' treba nekome kod za virtuelni album?
Da. Meni.
Idi na PVT, poslao sam ti.
Kako je Kasiljas ružan, jazavac jebeni ahahahahha
Eo kod
CA5T-G2L7-F48J