Najbolja borilačka vestina

  1. Реците ваша мишљења о борилачким вештинама, јер ме занимају ваша мишљења, и како ви то видите из ваших углова... :)

  2. Pa brate, ja sam sve sto sam imao da kazem, rekao. S tim sto moje misljenje o tome jos uvek nije potpuno formirano i konstantno se menja.

  3. Meni je moj trener karatea rekao da ako me neko napadne dovatim prvi kamen i zveknem ga u glavu, jer dok krenem da se karatam, on može 3 puta da me ubije...
    Ono što sam htela reći je da nije bitno koja je najbolja, dok ne postaneš majstor jedne od njih i dok ne budeš mogao praktično da je primeniš da se zaštitiš slaba vajda od nje.
    A to zahteva godine rada i truda i upornost koju svaka sledeća instant generacija nema i neće da je ima.
    A za opuštanje preporučujem jogu i PS3.

  4. Svaka joj ka u Njegosa. Ja ne bih mogao bolje da srocim :).
    Doduse, mozda bih i mogao, makar podjednako dobro, ali me mrzelo :D.

  5. Pozdrav svima! Oslepeh čitajući sve postove, ali vredelo je. Ako ništa drugo drago mi je barem da postoji toliko sportova, veština i stilova koji su svima na raspolaganju za trening i rekreaciju, na kraju uvek ću podržati bilo kakav vid fizičke (da ne bude psihofizičke) aktivnosti naspram celodnevnog blejanja.

    Moje polje su udarački borilački sportovi, i bio sam prijatno iznenađen da je neko pomenuo savate. Nije mi namera da kenjam i da se ložim, ali imam iskustva, staža i mečeva u svim disciplinama kik-boksa i u samom savateu. Slobodno mogu da kažem da je jedan od najatraktivnijih i najopasnijih udaračkih sportova.

    Za svaki sport je tradicija veoma bitna, pa tako kod nas savate postoji već više od jednog veka a reprezentacija Srbije je druga na svetu iza Francuza čiji je nacionalni sport.

    U Beogradu trenutno postoje dva kluba, većina se nalazi na severu zemlje. Ukoliko je neko zainteresovan, bilo da odgleda ili proba da trenira, neka se javi!

  6. Ja ću da kažem šta se meni dopada i šta mi odgovara, drugima je možda bolje nešto drugo, valjda je to individualno. Therefore, nema najbolje veštine jer ne odgovara svakome ista.

    Dakle, ja volim Krav Magu. Može se reći da je to derivat ulične borbe (a samo to se računa, što se mene tiče). Dopada mi se to što je u učenju Krav Mage najvažnija stvar UKLANJANJE PRETNJE. Ukombinovana je ofanziva, defanziva kao i agresija. Ne postoje pravila, jedini cilj jeste da onesposobiš protivnika, po svaku cenu. Dakle, postoje udarci u grlo, kolena, vilicu, ispod pojasa... A najbolja stvar od svega jeste ta da je trening isti i za muškarce i za žene.

    I naravno (i hvala Bogu na tome) NE POSTOJI sportski savez/federacija Krav Mage. Osmišljena je za potrebe vojske i takva je i ostala (nikada nisu uvedena pravila ili restrikcije)

  7. Tetejac sa pancirnom municijom.Obara i Čaka Norisa na steroidima.Ali samo ako ste dobar strelac, pa ga zveknete u srce, pluća ili mu precvikate kičmu.
    Ukoliko niste, preporučijem neki razantan revolver u kalibru Magnum 44.
    A kad rmpalija padne, onda možete da ga izlemate rukohvatom.

    E da, ukoliko nemate vatreno oružje pri sebi, onda ste najebali.

  8. Не бих се сложио Електро.Мислим да је бити робокап ипак боље.Могу да пуцају на тебе колико оће а ти ништа.И имаш велику пуцаљку и много си прецизан ,а прса у прса и да не причам....

  9. robokap nije vise u modi, sad je iron man in

  10. Мислим да све њих ,и ирон мана и робокапа , Jerome Le Banner ,галски ратник, може да сарани кад оће....

  11. Zato što ima tetku za pojasom.

  12. I AM THE BEST FIGHTER IN THE WORLD!

  13. "You think you come in here and do what you want!? FUCK YOU! This is my world!"

  14. "Motherfucker, keep your world!"

  15. Шта се палите , нисте ви Jerome Le Banner ,а још мање Робокап или Ајронмен ....... а ни у лудилу нисте Yuri Boyka!

  16. Tačno! Ja sam mnogo zajebaniji od Boyke!

  17. Al' nisi rek'o da nismo Michael Jai White! Tako da: "Fucking pussy, get up!"

  18. kad vas neko napadne pravila ne postoje tako da nijedna posebno nije najbolja, ko sto neko rece ne mozes ovladati sa 7 tehnika perfektno mada su kombinacije najbolja stvar.
    Sad sto se vojske tice malo teze ali se moze doci do njihovih trenera, mada to bi se vjerovatno isplatilo samo u nekom zanklodvandamovskom scenariju.

  19. Ja ipak tvrdim da je Tetka zakon.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.