Najbolja borilačka vestina

  1. A što se krav mage tiče mislim da je dobra veština, al osim toga što znam gde možeš da je treniraš i da je koristi MOSAD ne znam puno o njoj.... Ali sigurno je velika razlika izmađu MOSAD-ove verzije i ove koju možeš da treniraš.

  2. Ja mislim da je najbolje izbjeći konflikt. U današnje vrijeme kad ima svih tih borilačkih vještina, može svako da te iznenadi, nikad ne znaš na kakvu budalu možeš da naletiš. Aj mi fino popijemo pivo, pa ti ja razbijem kriglu od glavu i mirna Bosna.

  3. Gde si trenirao realni aikido, ja trenirao oko tri godine k'o klinac, stigao do plavog pojasa i batalio.... Sad sam skoro sve zaboravio, mada imam utisak da bih brzo obnovio sve te tehnike, pošto su mi ipak princip rada i pokreti uglavnom ostali u sećanju. Tad nisam bio loš kad sam trenirao. Kod Vračarevića sam trenirao, često mi je i on lično držao treninge.

  4. To bre Dub, to je tačno, al imaš situacija kad ne možeš da izbegneš konflikt.... Aj na pivo :)

  5. Ja ostajem pri svom. Mene ko god nervira, ispostavi se da je trenirao neki borilački sport.
    Planiram i ja nešto rekreativno, al nikako da počnem.
    A ovo za Tajsona, pa kako se nije dao isprovocirati u ringu?
    U stvari, na početku njegove karijere, borbe su mu trajale jedva čitavu rundu :))

  6. Krav maga definitivno.

  7. Htio sam to, al sam čuo da se mlate ko ludi. I bezze mi tući likove u genitalije.

  8. pa imaš štitnike jebo ga ja.... Neće ti polome ništa, a i nije ništa okrutnije od MMA....

  9. Ma mislio sam na to da ne kontam da se takmičim kasnije u nečemu, nego čisto da treniram, nisam mislio na rekreativno, kao na povremene odlaske na trening. A i moram da se udebljam, pa treba da radim nešto.

  10. istina.... Ne moraš da budeš takmičar, al moraš dosta udaraca da primiš da bi došao do nekog nivoa....

  11. Ma nek tuče, dok može.

  12. za samoodbranu ti je aikido dobar, al moja preporuka ti je ipak neki kik boks, MMA, nešto tako, ne znam, to su sportovi gde si stvarno u realnoj situaciji.... S tim što su i bolniji.

  13. e pazi sad ovo...zna li neko mozda...davno je bilo na nekom sportskom kanalu, pa sam zaboravio ime te borilacke vestine...u svakom slucaju..sve im se svodilo na poluge..al ako je protivnik blizu konopca od ringa i dotakne ga..ovaj treba da ga pusti..al dobija bodove..jedino ako ga uhvati a da ovaj ne moze da dohvati konopac..to mu dodje kao nokaut..sve se svodilo na uvijanja izvijanja...odlican sport..samo ne mogu da se setim kako se zove...pa jel zna neko..igra se u aziji najvise

  14. jeste...sjajana vestina...treba i mozga za razliku od ostalih...
    jel ga neko uopste spominjao..mrzi me da rolam temu?
    mada su i oni imali momente glume

  15. Sambo ili realni Aikido

  16. bušido

    па неће ваљда спис да тренира, 'бо га ја !?

  17. Мирко дал знаш шта причаш?То је бласфемија што си изговорио ! :))

    http://www.youtube.com/watch?v=o6RhFScgL8k&feature=related

  18. Па сигурно му не би узвратио , можда би га и набо главом....ал то значи дисквалификација...јебига...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.