Prijava

Ako Jones JR treba da popije diskvalifikaciju, sta bi tek onda trebao da popije Princ Nasem, taj nije omalovažavao, taj je tukao, pišao pa onda srao po protivnicima.

A da su tekvandoista i kikboxer koristili i ruke još...e to bi tek bila ravnopravna borba!!!
mada ruku na srce, kad se uđe na taj klip, sa desne strane gde su slični klipovi ima i jedan gde tekvandoista bukvalno sere proliv po kik bokseru...jeste da je kikbokser neki ocajni bednik koji trenira 2 meseca al dobro...

Jebo kikboks i tekvondo i vingchun, vidi ovog malog kako kobjasnjava:
http://www.youtube.com/watch?v=AhO-qMeMjtA

Sjajan gard, brzi pokreti, odlican fajt u parteru protiv papuce, decko GRIZE! Samo da je demonstrirao jos i nozne tehnike, odma' bi ga usvojio ko Andjelina malo crnce!

Ja se i dalje držim ju-jitse i meni je dovoljno. Jebiga, kad je valjala samurajima valja i meni.

Svako ko se ne ponasa primereno na borilistu...Bez obzira koliko je dobar ili bolji od ostalih.

Otkinuta noga palog neprijatelja.

Je l' ste gledali emisiju "Human Weapon"?

Ako uzimamo u obzir borilačke veštine, najviše mi pasuje džetkundo.
A ovako: nosite kožnu jaknu leti, i kratke rukave zimi. i najveći badža ima da se skloni od vas i neće da vas pipne.

Ruka palog neprijatelja.

Коментаришем тему да бих је мало покренуо...
Моје реално мишљење је да нема најбоље борилачке вештине, свака има своје предности и мане, али на крају ипак се све своди... Пример: Ја тренирам Аикидо, друга особа Јудо, неће пресудити борбу ко шта тренира, него једноставно колики ко има талентат и посвећеност. Може неко тренирати борилачку вештину 10 година и премлатити га неко ко тренира 5, јер се све своди на оно шта имате у глави, тј којом брзином схватате све што радите на тренинзима и да ли имате дара да то пренесете на улицу(где борба није фер,јер бар што се мене тиче на улици је СВЕ дозвољено).
То је бар једно од МОЈИХ мишљења, а иначе моја омиљена борилача вештина је Аикидо Аикикаи јер га тренирам, а не схватам зашто га толико критикујете јер верујте да је применљив, не можете га применити након неколико тренинга али после одређеног времена је применљив, и неко је написао да нема удараца... Погрешно, бар што се мог клуба тиче, ми користимо више удараца рукама и ногама током сваке технике током извођења бацања или полуге... итд итд...
Иначе спамујете тему са боксом и кикбоксом, иако се тема зове Најбоља борилачка вештина... Иначе кад већ и њих помињете други фаворит ми је кикбокс.
Иако се све своди на крају шта имате у глави и колико сте посвећени а не шта тренирате.

неће пресудити борбу ко шта тренира, него једноставно колики ко има талентат и посвећеност.

Kad već spominješ kik boks, on i nije nešto..
bolji boks

realno, tema je za zakljucavanje, ovde se ljudi samo ponavljaju.

Реално, тема је огромна трансферчина. Радује ме што нисам написао ни један пост, иако се доста разумем.

Господин Андерсон је најбоља борилачка вештина ...

http://www.youtube.com/watch?v=0VhfPN_6fcA&feature=related

E moj Somi, lako je sitom o postu govoriti, aj ako si znalac, udeli koje znanje, nemoj samo srat'. Znanje je ko picka, nije sapun pa da se potrosi...

Za verbalne obračune je naravno najbolji sarkazam. Za ono što slijedi poslije toga je najbolje da slijedimo svoje instinkte, kao što kaže Splinter.