ljuuudi, ja mislim da treba neka proslava da se odigra na sajtu ili tako nesto, da pijemo šampanjac da se zezamo vi ste tako super a ja volim...kada mi je lepo
Нема пирана овде па немам де да скочим. Мислим да ћу провеси у подземљу за оргуљама, лицем пола спаљеним, и грохотно ћу се смејати док будем делио минусе и хејт коментаре.
DECEK NOVE 2011. U VASEM KREVETU! all inclusive, jastuk, jorgan, caj/bela kafa PO IZBORU! Stage 1: citanje vaseg omiljenog casopisa! Stage 2: instant kuntanje!!** LEPSI PRIMERCI PRIPADNIKA ZENSKOG POLA POZVANI DA SE PRIDRUZE MOM DOCEKU! rezervacije na broj 063/7300itakodalje... Visoko sedenje 5 soma, 69- po dogovoru!!
Ja ću biti kod kuće u svom toplom domu i sa ženom proslaviti Novu Godinu. Nisam lud da se jebavamo po gradu na -1. Ovako mi nekako lepše i romantičnije. ;)
Duncara, prošlih godina je bilo ljudi tu za Novu godinu, u dvanajs uveče su se ljubili, čestitali jedni drugima i lupali svima pluseve. Ja da ne radim za Novu, najvjerovatnije bi' bio ođe.
ljuuudi, ja mislim da treba neka proslava da se odigra na sajtu ili tako nesto, da pijemo šampanjac da se zezamo vi ste tako super a ja volim...kada mi je lepo
Radim.
Pa,za nas nolajfere-meni se ovaj DunCarin predlog čini k'o za 10 :)
http://vukajlija.com/ma-vece-k-o-svako-drugo/251324 lejmer sam sto se reklamiram, znam, ali defka bas za ovu sljapavicu.
Na tri mesta u isto vreme. Živeo Teleport!
isto ko i za svaki izlazak...
31. ću jebati!
Де сви... у курац. Нека рупа. Као да могу да бирам. Серем им се у нову годину. Једва чекам 5.
Нема пирана овде па немам де да скочим. Мислим да ћу провеси у подземљу за оргуљама, лицем пола спаљеним, и грохотно ћу се смејати док будем делио минусе и хејт коментаре.
DECEK NOVE 2011. U VASEM KREVETU! all inclusive, jastuk, jorgan, caj/bela kafa PO IZBORU! Stage 1: citanje vaseg omiljenog casopisa! Stage 2: instant kuntanje!!** LEPSI PRIMERCI PRIPADNIKA ZENSKOG POLA POZVANI DA SE PRIDRUZE MOM DOCEKU! rezervacije na broj 063/7300itakodalje... Visoko sedenje 5 soma, 69- po dogovoru!!
U KURCU!
Bilo bi super u jednom klubu, ali niko nema da pljune 1600 kinti.
Tako da, svi ćemo da se jebemo po ovoj hladnoći negde po gradu...
Ha ha haha hahaahaa! Evo ruke!
EDIT: Ja ne znam 'de ću, ali gde god da odem imaću oko 'iljadu kinti (dosta).
sa ženom u kafani kod ortaka.
mada bih pre išao nekud bez nje...bilo de...
Ovde....
http://www.youtube.com/watch?v=Vz41ekCXlhg
Lep provod u Amsterdamu želim!
Ja ću budem sa ekipom, dekadentno glabanje, malo svega ispod šanka, vatromet, demonstracije, spavanje u metrou...
EDIT: buxno, dojdi kod nas!
oće biti neki doček na Vukejljija.com?
Ja ću biti kod kuće u svom toplom domu i sa ženom proslaviti Novu Godinu. Nisam lud da se jebavamo po gradu na -1. Ovako mi nekako lepše i romantičnije. ;)
Duncara, prošlih godina je bilo ljudi tu za Novu godinu, u dvanajs uveče su se ljubili, čestitali jedni drugima i lupali svima pluseve. Ja da ne radim za Novu, najvjerovatnije bi' bio ođe.
КЦК-Културни центар Крушевац
а после у Палермо :)