Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Naci ideje u Srba, tetralol. Pa kao da nam nije bilo dosta klanja... Koliko nam još Gradiški treba da bi se ove naše domaće ustaše opametile? U pravu je marko, makar i u trolu, trebalo je da nas satru na vreme
Govnzo ајд одјеби у три скока, батали ме са тим пушењем курца, тражи другог да те задовољи, нисам из те приче. Тргни једни љуту да се смириш, не буди балканоид. Шта пениш?
Nemam pojma ništa o temi i ne mogu da se umešan, ali je super zanimljivo gledati vas kako penite jedni na druge zbog Rusa.
Ajde mongoloidu, prestani da tripuješ neku pamet. Šest postova sam napisao ne bi li ti tako retardiran shvatio o čemu se radi i opet ti nije bilo dovoljno. Trebalo bi da se izloguješ na par dana i nadaš se da će ljudi zaboraviti koliki si u stvari idiot, pa da se tek onda vratiš.
Deste ljudi, menjam temu. Ne mozemo da budemo neutralni, jer se vidjalo i ranije kako to ispadne, pa ja glasam za Ruse. Jebes mi sve, makar nas nisu bombardovali i ubijali, a cesto su i pomagali. pozz
Нико неоспорава да је народ гинуо, али овакво шамарање цифрама јебено невероватно. За пар година након што умру и они што се сећају нечега, цифре ће само да наставе да скачу. Разбацају се ти милиони као да су кликери а не људи са именом и презименом. Да ли неко уопште озбиљно прихвата чињеницу о милион људи убијених у Јасеновцу?
хуманије је бацити бомбу накућу и убити неку женску него силовати је са још пешес својих слинавих комрада па она тек након тога убије саму себе
Mislim da je ta cifra tek reakcija na Tuđmanovih 20.000, i obe su jednako nerealne.
Najjači je Mesić pre par nedelja sa izjavom "toliko srba nikad nije živelo u hrvatskoj."
No, cifra je svakako šestocifrena, pa ako su hrvati sami utvrdili posle rata nekih petsto hiljada, ne znam šta reći više.
Tuljane brate nemoj i ti. Pominjanje o milion ubijenih u Jasenovcu je preterivanje, to nisu čak ni komunjare govorilo. Cifra je negde oko sedamsto hiljada, a u njoj nisu samo Srbi.
Kao prvo, pričao sam o JEDNOM logoru, misleći na Jasenovac, u kojem po različitim procenama ubijeno od 500 000 do milion Srba, i još mnogo cigana i Jevreja.
Drugo, Granjka, napušiš mi se kurca i ti i cela tvoja ustaška familija. Ne moraš ti da me učiš ništa o Hrvatima i o tome ko koga ubija jer mi je više od pola familije iz Hrvatske i zapalili su nam kuću tamo i izbegli su moji 1995. godine odatle, tako da možeš da mi se napušiš masnog kurca, neću ga prati par dana da se nakupi mast i kajmak, jer znam da tvoj glupi ćuprijski mozak ne može da oliže kurac, a da ne oseti kajmak.
Jebem vam sunce glupo vi raspravljate jel 500, 600 hiljada ili milion. Pa da je i 50 000 opet je strašna brojka.
gonzo, схватио сам, то сам и рекао, само не видим што пениш толико. Монголоид, ретардиран, глуп, идиот... кућни речник увек долази до изражаја (ја терам људе у курац, јебем им матер, сестру, али овакав речник...) Одговорио бих ти нешто, али после оваквих увреда, просто сам разоружан. Шта би креатуру попут тебе увредило? Можда само огледало... мада, сумњам.
Najjače je kad se između internet ustaša i četnika rasprava iz optuživanja za veća klanja pređe u kurčenje većim klanjima
Не гонзо, можда си омашио поенту моју. Можда сам и ја лоше рекао оно што сам хтео.
Ја само сматрам да су цифре предуване дојаја и да ће се на основу њих за пар година формирати неки нови "мученици". Јебига знамо ко је победник и то се неће променити кроз године, али цифре ће све више и више скакати у зависности коме како одговара.
Нигде нисам оспорио да је народ гинуо, и моји су такође гинули. Једино оспоравам цифре, јер их свако сервира онако како му одговара
Granjk nemoj ti držati lekcije ovde o uvredama i vaspitanju matere ti
Čakovan pakuje kajmak since 2015
http://www.somboled.rs/uploads/srpski/proizvodi/president/mladi-kajmak/saopstenje-za-javnost/president-mladi-kajmak-250g.png
ЦИФРА ЈЕ ЈЕДАН БРОЈ А БРОЈ ЈЕ И ВИШЕ ЦИФАРА А НЕ ЦИФРА ЈЕБЕМ ВАС
1- ЦИФРА
11 - БРОЈ
Granjak da si shvatio ne bih morao da ti maltene crtam. Nemoj keve ti o vaspitanju, dovoljno sam dugo na sajtu i znam da ti nemaš.
Tuljane ali u vezi Jasenovca cifre ne skaču. Procena je oko sedamsto hiljada kao što sam već napisao i to ne samo Srba. Šta više što se tiče Jasenovca konstantno se pokušava smanjivanje tog broja, a to je danas uradio i neki kurčev kardinal kada je zajedno sa Papom otišao u Sarajevo.
jebach presretach: cifra je svakako šestocifrena
Луди Чак није у питању један логор, већ систем логора, само глупи Срби и даље мисле, а и причају као да је реч о једном. Дегенерисани, неинформисани, научени на једну исту причу комуниста и врте је у круг као покварену плочу.
Нисам те псовао, па стога не видим твоју потребу да истичеш увреде уместо обичног разговора. За пушење курца обрати се својој фамилији, посебно женској, то одлично ради, када већ прозиваш моју која ти ништа није крива. И зашто стичем утисак да своје фрустрације због избеглиштва истресаш на мени? Нервозан си дечкоња, то није добро за здравље.
PS. Шта је "ћупријски мозак"?