Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebote, ako nacistička Nemačka ne može iz skoro cele Evrope da ubije 6 miliona Jevreja u desetinama logora i još ko zna koliko mesta na kojima su ih ubijali ovako, onda ne znam kako zamišljate da NDH u JEDNOM logoru ubije skoro milion Srba. Prestanite da serete jebeno.
Čak brate vidiš da se sprdaju i lupetaju, nemoj ozbiljno shvatati.
ko zamislja, kakav milion ?
gavrilo princip strani placenik
Sistematski, organizovano, disciplinovano. Hrvati su to moj baćo, a ne haotični Srbi. Mi bi se posvađali treći dan oko toga ko drži šmrk, a ko riba krv sa pločica.
Један логор? Да ли је могуће да си толико необразован? Реци да ме зајебаваш.
Hahahaha jebeš mi sve ako ovo nije post dana.
Granjka ne pravi se blesav, čovek priča samo o Jasenovcu.
Сад ми реци и ти да ме зајебаваш. Ало, Срби, СТОКО НЕОБРАЗОВАНА!!!!!
Alo ludače, znam ja jako dobro koliko je logora bilo u NDH, pola familije sa ćaletove strane mi je završilo u njima. Ali cifra koju je Čak spomenuo se odnosi samo na Jasenovac. Umeš valjda da razumeš pročitano.
zidovi su takodje krivi za najvece zlo koje je zadesilo ovaj svet, uspostavljanje komunizma u rusiji i dalje sirenje te posasti
Е, па извини онда... Да, није убијено милион људи у једном логору. Убијено је само 80.000. Моја грешка. Реци ћалету да су га лагали да су му пола фамилији одвели у Јасеновац. Одвели су четвртину. Не, десетину. Ово остало Срби лупају глупости. Него, када ћемо се молити Крапинцу, пошто ништа од онога што смо до сада знали није тачно?
Ne vredi majstore, ti si prosto prirodno glup. Čak je napisao da ako neko sumnja da Nemci nisu bili sposobni da ubiju šest miliona Jevreja, onda nije moglo ni sedamsto hiljada Srba da bude ubijeno u Jasenovcu. Znači nije čovek ništa negirao sunce ti jebem preglupo, nego je samo objasnio koliko je glupo sumnjati u to. Da li ti je sad jasnije ili treba možda i da ti se crta.
требало је да се швабе усредсреде на србе, боље да су нас побили 6 милиона него јевреја
Meni se nekako uvek činilo da je to poptuno nebitno. Pola miliona gore-dole, činjenica da je uopšte POSTOJAO makar jedan logor za masovno ubijanje bilo koga je već zločin koji se ne može premeriti i kvantifikovati. Ima i mojih na spiskovima ubijenih, porodično prezime je praktično iskorenjeno.
Зар информер почео да ради и антисрпску пропаганду..
Bruse potpuno se slažem s tobom, nego kad moraš nešto da objasniš pripadniku specijalnog odeljenja dođe ti da popoizdiš. U mojoj familiji, makar ono malo što sam uspeo da pronađem na netu (pošto postoje određeni spiskovi), 12 ih je završilo u Jasenovcu imenom i prezimenom.
Има Чак такве испаде, мислио сам да је озбиљан, али сам одговор очекивао од њега, а не од његове адвокатице. Пренеси му поздраве и пољуби га.
Чињеница је једна и она је неспорна - логораши умиру од глади, болести и исцрпљености - ни Немци ни Хрвати нису одмах имали на уму да побију своје логораше, већ да их најпре искористе као радну снагу, па после да их побију. Да ли су Немци побили 6 милиона или 2, као и Хрвати, уопште није важно. Важно је само да су у томе спречени, са великим закашњењем. Да нису, ишли би они и на цифре од 10 или 20 милиона. Гамад је то од бића (Немци и Хрвати), звери прерушене у људе, ништа више.
zidovi su takodje krivi za najvece zlo koje je zadesilo ovaj svet, uspostavljanje komunizma u rusiji i dalje sirenje te posasti
Немци су наставили и после Другог светског рата да тамане зидове, ево, ово је материјал из 1989. године не знам зашто се о томе ћути
http://qa2.witnify.com/wp-content/uploads/2014/06/berlinwall.gif
http://qa2.witnify.com/wp-content/uploads/2014/06/Screen-Shot-2014-06-13-at-11.18.25-AM.png
Pre svega, popušiš kurac njegovom advokatu.
A što se tiče ovoga
To niko i nije negirao, samo što nisi u stanju da to shvatiš.
ahhaha stevane doobar