Može li se uvesti nešto za pehar tipa da vide ljudi neku statistiku npr. ko im najviše daje minuse pa da znaju koga ga pičkaraju i prebiju na okupljanju, uvid ko prati druge i koga oni prate, dajte nešto novo, nešto divlje, neka dinamika, jebo ove politički korektne opcije, dosadne su. I spisak ljudi na četu (pričam za kafanu, za čekaonicu me boli kurac, čekaonica je ionako moldavija). Može neke plagine kao nagrade, ne znam za šta i kako, al' za početak dobro zvuči. DOBIJO ČOJEK PLAGIN BOKTEJEBO!
Jbt, amantino plagiro neke defke.
Još jedan Deda Mraz -mit srušen, Vaaaaj? :(
EDIT: Ima u narednim danima da spadne čitanje redovnih definicija za 71%.
Sigurno da jeste, ali zašto bi se ostavljala takva mogućnost? Bolje da telo i primer ostanu mumificirani kakvi su bili, da zajedno sa komentarima i svim budu u fazi.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
hahahahaha, kul šuuuk!
Može li se uvesti nešto za pehar tipa da vide ljudi neku statistiku npr. ko im najviše daje minuse pa da znaju koga ga pičkaraju i prebiju na okupljanju, uvid ko prati druge i koga oni prate, dajte nešto novo, nešto divlje, neka dinamika, jebo ove politički korektne opcije, dosadne su. I spisak ljudi na četu (pričam za kafanu, za čekaonicu me boli kurac, čekaonica je ionako moldavija). Može neke plagine kao nagrade, ne znam za šta i kako, al' za početak dobro zvuči. DOBIJO ČOJEK PLAGIN BOKTEJEBO!
Sto se ne vide linkovi s ove teme http://vukajlija.com/forum/teme/3534 ?
Popravio...
Jbt, šta je defki sa kilo pojena na groblju
Nego, sad ne smeš da napišeš iznova defku koja je obrisana, mogu ti daju linak na grobalj :D
bjutiful :) hfala
E, sad moze i preko komentara da se ulazi na obrisane definicije. Sto ne popravi to ranije, kaizene?
Jbt, amantino plagiro neke defke.
Još jedan Deda Mraz -mit srušen, Vaaaaj? :(
EDIT: Ima u narednim danima da spadne čitanje redovnih definicija za 71%.
Daj Kaizene ovo živ ti ja.
Značka nema nikakvu vrednost kad svako može da nakači adblok a sad svako može da vidi odnos ocena plus ko je šta odabrao, pa ono sabrati dva i dva.
He, ovo je inčrsting, ali kapiram da se može nazvati bagom:
http://i.imgur.com/zr5ozs3.png
predpostavljam da je to 24h ko za zive. bar je tako nekad bilo.
Sigurno da jeste, ali zašto bi se ostavljala takva mogućnost? Bolje da telo i primer ostanu mumificirani kakvi su bili, da zajedno sa komentarima i svim budu u fazi.
drugi ljudi se bune jer oće više mogućnosti, a ti se buniš jer ti je previše :) ja ne kapiram i ne želim da skapiram...
kako gledate drugim autorima obrisane stvari? Ja samo vidim poslednjih 100 i svoje.
Odeš na svoje groblje i promeniš gore url. Samo ubaciš umesto tvog broja, broj od drugog autora.
иста прича ко и крпина
Da se vidi ko je obrisao! :D