ПЕТИЦИЈА: Дозволити људима приступ гробљу

1. Dakle, ide se na zaglavlje spiska sopstvenih upokojenih: "Moje definicije na groblju"

2. radi ironični, jes malo komplikovano, ali koga zanima može da to vidi. E kad bi se još videlo ko je taj koji je brisnuo, ili da to bude beneficija za ove sa peharom...

3. Šaznam, to i nije neka beneficija, jače je ovo poboljšanje mišljenja o sebi :D

4. СПИСАК ЉУДИ НА ЧЕТУ ТЈ КАФАНИ

5. Ajde kaizene tebi jedan klik, dobro mozda par, ovo sa poboljsanjem misljenja je hit hahah mada bolje da je za krunu :D

6. za ove sa peharom da vide koliko imaju poena od postera i reakcija?

7. јебали те постери

8. Granjka zna da popuni formular kako treba :)

+100000
    Sad na ovu temu i tamo pitajte Granjku da napiše molbu u vaše ime za sve šta vam treba.

9. I ja ovo našao na svojoj parceli, i nisam smeo da probam da l` radi :)

10. Što je obrisa, mogla je otići u popularne za deset minuta.

11. YeahBatch
    јебали те постери

Pa zar nisu posteri i reakcije bolji nego definicije, sad valjda kad imamo svi ovaj grobalj to je više nego očigledno. A šta bi ti hteo Laziću? Snošaj sa moderatorkom kao nagradu za pehar?

12. YeahBatch

овим постерџијама и реагџијама укинути привилегије

:OOOOOOOOOOOO

13. He, ovo je inčrsting, ali kapiram da se može nazvati bagom:

TO sam se sprdo kad sam provalio da može da se menja.

14. KAIZENE JA TEBE VOLIM ZBOG GROBLJA

15. aj kajzene ugasi ta govna sa medaljama palcevima i krunama.
    Da se ne lažemo, ni kurcu ne služi jer se ionako prosi na sve moguće načine i cigani se maksimalno.
    Dosta ti je i rang lista kao što je bila dosta i svih ovih godina.
    Vrati ktitore i pokupi lovu. Daj državi 50din od ktitora a ostalo stavi u džep.

16. Кајзене, стави овде у загради РИП или тако нешто, да се види да је обрисано.
    http://i.imgur.com/OfYfxOX.png

17. и ове косе црте су ружне брате, боље да стоји "-" или "Вукајлија: хмељ"

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.