Šabanski Wi-Fi nazivi mreže

1. Сабирни центар шпрдња-назива за wi-fi мрежу. Немам ништа јако, а волио бих чути штогођ креативно.

2. Moj se zove "IMAM ŠIFRU OPAAAAAAAA". Da, šaban sam :)

3. Ја мој нисам мењао, нека комбинација слова и бројева. Дајте нешто да будем цар!

4. "I believe i can fi"

5. SIPA_nadzorni_server5

6. Zhajk ume - Zhajk zna

7. hg350 i
    zoran vidic
    prijatelji

8. Ove hvatam iz mog stana da onako vrede bar produvanja vazduha kroz nos:

delije_sever
    rezidencija (ali rezidencija) tekicevih
    sisaj ga komso
    e neces ga majci
    internet je moja sudbina

one does not simply steal my net (ovaj je na Voždovcu), tamo samo uđete u 33 i uključite mob da tražite vajrlese, ima svakakvih izvala)

9. Мој теча ставио: Бесплатан интернет, шифра: guest. То није шифра иначе. :Д

10. "pitaj konobara" je najstariji i najšabanskiji.

11. "pitaj konobara" i "nema sifre" su šabanske šifre po kafanama :D

12. Мој теча ставио: Бесплатан интернет, шифра: guest. То није шифра иначе. :Д

http://4.bp.blogspot.com/-BlJbXffi0-A/UeAmZa2uWdI/AAAAAAAAF6Y/myBc6_nzcr4/s1600/36530952.jpg

13. Паде ми на памет "Плејбој вила", мислим да бих тиме истакао кандидатуру за највиши пласман лоло

14. Jao, sad sam se setila: ''beogradska lutka bez duse''.
    Transfer.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.