Informacije o istoriji banovanja

1. Мене бановало једном ако се добро сећам. Чекао сам дуго да се отвори нови конкурс за најглупиши постер, па сам залепио десет постера. Неки модератор је то видео, па се сажалио и та казна ми је брисана из досијеа, па је сад чист.

Али више пута се систем огрешио о мене. Нпр. направио сам један постер са слоном и одличним текстом испод, али неко није укапирао, па ми је брисан тај постер. Сад то више не може да се врати као што може дефиниција. А једном се сећам да сам први одговорио на спортском квизу, али је неко други некажњено поставио питање после тога.

2. Samo.... koi sam uzoran član.. svake druge godine po ban

3. Јак си ти анархиста, хехехе.

4. Mene mnogo zanima kakav je to poster sa slonom. Je l' možeš da ga napraviš opet, Truće?

5. ПРАВДА ЗА ТРУЋА

6. ako je pre dve godine onda je garant bio u minusu u mojoj smeni - ja tad nisam gledao postere nego dođem posle ponoći i obrišem sve starije od sat vremena koji su u minusu više od 3 :)

7. Радо, агилни, али тема више није актуелна. Тад је био врх постер, а тек сад га нико не би укапирао. А и ко би сад нашао ту слику.

8. Truće, praviš od muve slona.

9. Мислим, да се разумемо, ово се ја мало зајебавам на свој рачун. Одавно је тај постер и кад сам га направио мислио сам да не може боље од тога. :) После видим, обрисан. Па се тако сетим с времена на време.

ЕДИТ:

Truće, praviš od muve slona.

Хехехе, ај си вот ју дид дер.

10. Ценим да имам између 10 и 15. Може провера?

11. To ti je kao prvi seks, tek posle nekoliko godina ukapiraš da nije vredelo truda :)

12. Ценим да имам између 10 и 15. Може провера?

Обично зависи одакле мериш.

13. Направио сам постер да се исправи деценијска неправда према слону који је збрисан.

14. Ценим да имам између 10 и 15. Може провера?

16 dedžgo, preteruješ. Sledeći 40 dana :)

15. Vidi, vidi šta sam nagazio

Stevan - "Национална нетрпељивост и мржња." (3 dana)

16. Хаха, знао сам :) То је била спрдња, имитирање Јогуртовог чувеног поста, само усмерено против Хрвата. Покушаћу да нађем. Него, која је бројка?

17. Који сам идиот, сад видим претходни пост.

18. Jebač je i dalje najgori. Dobro ne računajući Tilma sa 60 profila.

19. Е да. Ремац ме бановао пар пута због бурека јебеног.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.