U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Gazimudo, ovo ti je prvi ban, tog koji spominješ nema
Marvo jedna!
Lolo, ima i taj Natnat, al prilicno sam siguran da je na samom pocetku bio jedan zbog toga sto sam rekao da me defke ne interesuju. I to sam dobio trajni ban, pa napravio drugi nalog, pa mi banovali i njega, i onda provalio da je ovome sklonjen ban..
A to za marvu je izvuceno iz konteksta.. pricao sam u celini za nas narod ,a mod se osetio prozvanim (cini mi se Natnat da si i ti bila na toj temi), al nebitno.. :)
SAD SMO JEDNA VELIKA SRECNA PORODICA
Ja sam vodio tu evidenciju sebi al mislim da sam se negde zabrojao, jel 7 il 8 imam?
Tripuješ, nema kad ti kažem:)))
EDIT: Bolte, 7 komada
Moguće da je i alje bilo aktuelno banovanje bez tajmera gde se razlog za ban pisao na onoj temi
Vidi ga Gazimudo indijanac 8 banova
Usain Bolt, 7 banova
A da nije na profilu Mudogaz?
Nije. Mudogaz je bezgrešan. Seti se još nekog.
Baš me zanima koliko sam puta bio banovan.
Jesam ja bio normalan?
E pa onda neko brise banove. Znam da sam zbog bana na Mudogazu skapirao da mi je Gazimudo odbanovan. A nemam vise naloga, ovo sam pravio kad mi prvi nije bio u funkciji. UA MONDULATORE STO BRISES BANANE, TI SI SEJM OF SRBIJA!
Džoni, vidi meni, pošto ne mogu samom sebi proveriti.
Ne mogu ni ja da ti proverim. Nedodirljivi smo :)
Makaronac 18 banova, s tim što čini mi se jedan sopstveni (da se ne vraćam da proveravam) i jedno 3 automatska za spem.
Srkletnik 5 banova.
Makaronac "crko je" (1 dan)
lolo
To je nemoguće, isto kap što je nemoguće definiciju koja je na groblju pretvoriti u pepeo
Можеш да је едитујеш и тако је сјебеш за сва времена.
Нећу те ваљда ја учити модераторовању.