Зашто мрзите Београд?

1. čak poturica, do 2006. bio srbin i onda konvertirao u beograđanina. svira gitaru, jede u KFC, starke su najbolje obuća, sluša "đišu li miđu, vrce trce poješću ti prijesno srce, arrrrghhhh" muziku, postao je džindžer, fut fetišar je i još mnogo nastranih stvari.

Što je najjače, starke nemam, jedine starke koje sam obuo su bile u osnovnoj za fizičko, a nisam ni mjetal arghh lik, nemam nijednu metal majicu niti dugu kosu, metal majicu sam obukao jedan jedini put i to je bila Death Leprosy majica od ribe.

2. obukao jedan jedini put i to je bila Death Leprosy majica od ribe.

ЧАКЕЦ ОЋЕ ДА КАЖЕ ДА ЈЕ ЈЕДНОМ ЈЕБО!

3. ЧАКЕЦ ОЋЕ ДА КАЖЕ ДА ЈЕ ЈЕДНОМ ЈЕБО!

ČUJ JEDNOM OPAAA!

4. Ne mrzim Beograd, ali mogu da razumem one koji ga mrze, bili rođeni, odrasli, studirali, radili ili ne u njemu. Definicija grada su oduvek bili LJUDI KOJI ŽIVE U NJEMU, fazon, šta ja znam kakvo ko iskustvo nosi svako od vas u sebi:)

Ali moram da vam kažem da sam Beograd sa svim njegovim vrlinama i manama daleko više počeo da cenim otkako živim i radim "gore". Razume se, i ta opservacija zavisi od slučaja do slučaja, šta ja znam gde je ko od vas sve emigrirao:)

@Reservoir Dog

Ma daaaj, svako od nas ima neku svoju lokalnu radnjicu-kiosk 'de vazda može da pazari šta oće od alkohola. Ja lično nikad nisam imao problema sa tim ama NITI U JEDNOM DELU GRADA, od Bataje do Borče Grede lololo;)

5. ne znam, mene vise nervira to sto mnogi imaju taj nadmen stav da su oni privilegovani jer zive u beogradu

Možeš misliti koliko su to iskompleksirane osobe?

6. Koji ste vi kraljevi, vi nabijeđeni Beograđani. Kažete "niste vi iskusili draž beogradskih šetališta, zalazak Sunca na Kalemegdanu, noćni život...". Ne serite da Beograd ima šetališta, zalaske Sunca i noćni život!? Pakujem se i fatam prvi stop za tamo!
    Pored beograda sam samo prolazio, autoputem, ali sudeći po vašoj (beograđanskoj) priči niste kao da slušam (staro)podgoričane.
    Nemam ništa protiv Beograda, samo ne volim da budem u blizini osoba koji su opčinjeni jednom stvari. To je psihički problem, a psihički problemi treba da se saniraju i osoba institucionalizuje u četiri zida.

7. Meśo, bila sam u najlepšim gradovima Evrope, u jednom čak i živela 5 godina, svi su lepši od Beograda milion puta, uređeniji, čistiji, jeftiniji, bogatiji, ali Beograd volim zato što je to moj, nema tu mnogo nauke.

8. IMožeš misliti koliko su to iskompleksirane osobe?

jeste. sa visine, sa svog 4. sprata oronule sive šestosptratnice koja ima pogled na deponiju sa ciganima, oni gledaju na ljude koji nisu iz bg i misle da su bolji od njih i da im oni zagađuju čiste gene začete u incestnim orgijama porodice hadžiprodanvelekrstanović.

9. Zmaje, do sada nisam upoznala osobu koja tako razmišlja.

10. Natnat
    Zmaje, do sada nisam upoznala osobu koja tako razmišlja.

vi beograđani valjda imate ogledala u kući.

11. Natnat
    A ti nemaš?

hahahaha klasično... ono iz provincije je, otkuda njemu ogledala, znaju li oni uopšte šta je to...meni moj tata primarijus prof dr specijalista torakalne hirurgije i profesor klavira sebastijan-maksimilijan teodoteofilović sa kongresa torakalnih hirurga iz štokholma donio prvo ogledalo uopšte u beogradu. pokazivala ih komšijama, pa i onima koji nisu iz beograda, samo ga nisu smjeli pipati sa svojim, kremom na bazi kitove masti nenamazanim, rukama. ram za ogledalo od pozlaćenog celuloida.njega je izradio poznati plastičar fernando pinto la troa de proser. ornamenti prikazuje istorijske slike velike seobe stanovnika atlantide, naših predaka, u beograd. na vrhu ogledala je pločica sa stihovima "lamenta nad beogradom", a na dnu ogledala pločica sa redom vožnje GSP-a.

12. Sve si u pravu osim ovoga za red vožnje GSP-a. Vozim se isključivo taksijem.

13. Nejmar mora da je neki žajkov dalji rođak lolo

14. Natnat
    Sve si u pravu osim ovoga za red vožnje GSP-a. Vozim se isključivo taksijem.

još jedan dokaz autosugestiranog elitizma.

15. hahaha, smaraš zmaje :)))))))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.