Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Београд ти диже јебачки епитет, осим ако ниси из Пиносаве, Пиносава јебе кеву.
ako imaš malen kurac vratiš staforda u azil i preseliš se u BG.
Ne mrzim Beograd, ali objektivno smrdi.
ne znam, mene vise nervira to sto mnogi imaju taj nadmen stav da su oni privilegovani jer zive u beogradu...mislim moz misliti jbt, tesko se preseliti tamo...prodam dva tri svoja stana po ns i kupim si stan kakav ocu u po centra beograda, cak ne bi bio ni podstanar ko vecina
sad se ovi iz NS se pojedoše što BG mrze više od njihovog grada ololo
Jbg, mržnja nekako zvuči previše aktivno, previše angažovano i previše lično, da bih mrzeo nešto tipa Beograd.
Grad ima toliko toga, malo me smara gužvanjac, ali to je stvar navike.
Sad treba da idem kod nekih prijatelja u goste i smor mi je i pomisao na vožnju po BG-u, ali i to je - stvar navike, a ne neki poseban uzrok mržnje.
Tako da - ne mogu reći da mrzim grad kao takav, ima ljaljana sigurno, ali ima ih svuda, u BG-u možda više, jer je veći.
Нови Сад има доста бољих ствари од БГ-а, тамо су људи боље оргнизовани него овде како ми се чини, барем што се тиче транспорта за почетак.
Ne može da se kupi pivo (a ni ostala manje bitna alkoholna pića) u prodavnici posle 22h.
Od svih gradova na svijetu mogao bih živjeti samo u Banjaluci (gdje sam se rodio i živim) i u Beogradu.
sta ce u begeu covek sa malim kurcem?
Od svih gradova na svijetu mogao bih živjeti samo u Banjaluci (gdje sam se rodio i živim) i u Beogradu.
U koliko li si to gradova još bio, leba ti?
A zašto crnogorci i bosančerosi više vole beograd od pravih srbina iz srbije
zato sto su nebeogradski srbi ljubomorni sto ne predstavljaju kidacku stranu
Ма био сам ја и у Њујорку, него није то ствар :) Е, овако, не би негдје гдје се не говори српски, а нећу ни у Федерацију и Хрватску. А не би сад ишао ни у неки српски Пичковац, тако да Београд.
banjaluka je sranjčuga od grada.
Није
Мада баш и не волим Београђане
Banjaluka golo govno, jest da nikad nisam bio tamo, al sam cuo da je uzas!
А гдје ти живиш?
Neimar iz niš kulturno i cenzurisano objasnio: http://i.imgur.com/SU2Djgl.jpg
hahaha, e a dobra je ova opcija sa fejz komentarima, treba da se otvori tema i da kačimo najveće pobede.