DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Žena jeti
    Vaša kita će umreti

2. Niko ne voli tolstoja, jer je tolstoj smrad, da izvine granjka hehe

A on ga ne voli zato što ga nastavnica smara da pročita Karenjinu da bi imao trojku na kraju godine iz srpskog hahaha

Da se i ja malo nashalim
    http://i.imgur.com/ZQIpuNV.gif

3. Hahaha, jebote kakav hepi end terorista i couner strike piju piće, brutala

4. Hahahha, malo morgen. Dok se terorista chastee kanter strajk nema ni chashu a iza spektator viri. Biche ovde sranja tek

5. Лимени, да га јебем ако сам видео како се понаша повређени шимпанза. Прошли пут си направио неко поређе са одраним јарцем који скаче (ако се не варам). Где ти то све видиш? Имаш много живописне представе у својој глави. Бринем се за твоје ментално здравље и животне навике. Није ми драго што чујем да си у боловима, постарај се за то, није добро ако постане акутно. Истини за вољу, заиста не знам за ђилкошке шале, јер су врло ниске, па ми не замери што се не смејем на исте и не уважавам их. Хвала на лепим жељама, ја теби желим да твоја егзистенција буде утемељена на редовној плати, а мудрост ће већ некако наћи пут до тебе.

6. jebote koliko su ovde samo Tibor i Cara
    INTELIGENCIJA
    N
    T
    E
    L
    I
    G
    E
    N
    C
    I
    J
    A

Ostali su na znatno nižem stupnju
    EVOLUCIJE
    V
    O
    L
    U
    C
    I
    J
    E

7. Nameću se same asocijacije, Granjka. I ne pominji đilkoše, to nešto znači uglavnom u tvojoj glavi, a ljudi kad čuju to, zamišljaju mađarskog pecaroša. Kao kad bih ja napisao mastiljara, to bi bilo glupo. A šale, i ne očekujem razumevanje od nekoga od koga nisam pročitao ništa duhovito. Čekaj, ajd da pogledam definicije ili postere, tu mora bar nešto duhovito da se nalazi... Ne, čekaj malo... Ne... Još uvek ne... Ne... Bez uvrede, Granjka, nema. Možda je samo moj smisao za humor u pitanju.

jebote koliko su ovde samo Tibor i Cara
    INTELIGENCIJA
    N
    T
    E
    L
    I
    G
    E
    N
    C
    I
    J
    A

Ostali su na znatno nižem stupnju
    EVOLUCIJE
    V
    O
    L
    U
    C
    I
    J
    E

Oni jesu visoko na lestvici, a i ti se polako sve više dižeš kako pišeš tako vertikalno slova. Što ti duža vertikala, uzdignutiji si.

8. Oni jesu visoko na lestvici, a i ti se polako sve više dižeš kako pišeš tako vertikalno slova. Što ti duža vertikala, uzdignutiji si.

Nema potrebe da zbog mene edituješ post dvaput, evo već me stid malo.

9. Baš me interesuje tvoj stav o, recimo, uništavanju spomenika i antičkih gradova od strane ID

neznam na šta misliš kad kažeš ID.

10. Pijedastal ima devet slova, devet krugova pakla, devet jugovica

11. neznam na šta misliš kad kažeš ID.

jebe mi se baš

12. Nema potrebe da zbog mene edituješ post dvaput, evo već me stid malo.

Evo neću više, izvini što si morao triput da proveravaš.

13. Valdemare čoveku, čitam ove tvoje postove ne mogu da verujem koliko se primaš na provokacije Granjke, totalno mi ne ide uz tvoj lik, zar jednostavno ne umeš da iskuliraš? Jel te stvarno dotiče to?

14. Zaista ova tema nema perspektivu, uvrede na sve strane a evoluciju svi redom zapišavaju. Treba privremeno lokovati dok Tomril ne dokaže u klubu Filosofskog sa uvaženim kolegama dali je kosmos konačan i dali je evolucije uopšte bilo. Treba prepustiti filozofima celu stvar.
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/70/75/02/707502e3cb859fd40dbc2ca417fd3182.jpg

15. Ma to je kao kad te Ciganče uvredi, znaš da je glupo, al opet se nerviraš. Doduše, neko je skoro rekao da samo ja nekima dajem prostor za širenje, jer da ih i ja kuliram, ne bi imali povoda da se raspišu. Taj je izgleda u pravu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.